skandal potresa ameriku

Šokantni detalji o životu porodice Tramp: Donald jedva poznaje svog sina, a s Melanijom nije ni živeo do pre osam meseci?

0

Otkako je nedavno objavljena knjiga Vatra i bes, koja se bavi životom američkog predsednika, strasti u javnosti se ne smiruju...

foto: EPA/OLIVIER DOULIERY / POOL

Kako autor dalje ističe, Donald je navodno bio odsutan tokom većeg dela života njihovog dvanaestogodišnjeg sina Barona. Melanija je, kako on piše, svoj život fokusirala uglavnom na to kako će odgajati svog sina, zbog čega Volf tvrdi da je ona bila zabrinuta da će joj život u Beloj kući uništiti svakodnevicu koju je izgradila.

 

Ova knjiga izazvala je takvu buru u javnosti da su se oglasili i američki predsednik Donald Tramp i portparol njegove supruge Melanije.

 

foto: Profimedia

- Nisam dozvolio pristup Beloj kući (štaviše, odbio sam ga više puta) autoru te prevarantske knjige! Nikad nisam s njim razgovarao za potrebe knjige - napisao je Tramp na Tviteru. - Prepuna je laži, pogrešnih tumačenja i izvora koji ne postoje.

 

I Stefani Grišam, portparol prve dame Amerike, oglasila se povodom ovih šokantnih redova.

 

foto: Profimedia

- Gospođa Tramp je podržavala odluku svog supruga da se kandiduje za predsednika, zapravo - ohrabrila ga je da to uradi. Bila je uverena da će on pobediti i veoma srećna kada se to i dogodilo - zaključila je Grišamova.

makonda-tracker