skandal potresa ameriku

Šokantni detalji o životu porodice Tramp: Donald jedva poznaje svog sina, a s Melanijom nije ni živeo do pre osam meseci?

0

Otkako je nedavno objavljena knjiga Vatra i bes, koja se bavi životom američkog predsednika, strasti u javnosti se ne smiruju...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Knjiga koju potpisuje Majkl Volf prepuna je zapanjujućih detalja o svakodnevici prve američke porodice, a njen značajan deo - koji je i najzanimljiviji tabloidima - odnosi se na Donaldov odnos sa suprugom Melanijom.

 

 

Kako se navodi u knjizi Vatra i bes, Melanija i Donald Tramp nisu ni delili dom dok su živeli u čuvenoj njujorškoj Tramp kuli. Štaviše, danima se uopšte nisu ni sretali, čak ni kada bi u isto vreme bili u zgradi! Kako autor dalje ističe, bračni par provodi jako malo vremena zajedno, a pre nego što je Tramp postao predsednik Melanija navodno često nije ni znala gde joj se suprug nalazi.

 

foto: AP Photo/Evan Vucci

- Brak Donalda Trampa je zbunjujući gotovo svima oko njega - ili makar onima koji nemaju privatne avione i više kuća - napisao je Volf. - On i Melanija su zajedno provodili relativno malo vremena. Dešavalo se da danima nemaju nikakav kontakt, čak i kad se oboje nalaze u Tramp kuli.

 

 

Ukoliko je to tačno, Melanija i Donald su zaista počeli da žive zajedno tek u junu prošle godine, kada su se ona i njihov sin Baron uselili u Belu kuću po završetku školske godine. Ovako je porodila izgledala na dan useljenja.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker