ovo nije moglo da se sakrije

Čudan odnos sa ocem i veze s mafijom: 7 prljavih tajni Ivanke Tramp koje nije želela da saznamo

0
Ćerka Donalda Trampa u svojoj biografiji ima podatke koji nikako ne idu uz njen novi imidž.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ivanka Tramp od pre neki dan zaposlena je u Beloj kući, a tamo će raditi pro bono, odnosno isključivo volonterski i bez primanja novčane naknade, a navodno je do te odluke došla konsultujući se sa svojim ocem, budući da su optuživani za nepotizam. I tako će Ivanka popuniti radno mesto savetnice predsednika. Očigledno je da sebi može da priušti takav besplatan rad.

 

Dosta joj je priča: Melanijina drugarica ispričala ISTINU o njenom braku s Donaldom Trampom

 

U njenoj biografiji se može pročitati da je 35-godišnja Donaldova mezimica uspešna preduzetnica, ekonomista, autorka, model, pokretač vlastite modne linije i sada savetnica najmoćnijeg čoveka sveta.

 

Prema službenim podacima, njeno naročito bogatstvo iznosi impresivnih 150 miliona dolara u 2017. Ipak, tipična priča o lepoj američkoj bogatašici i kćerki uspešnog oca ipak ima svoju drugu stranu, a ona se skriva u mračnim tajnama koje Trampovi godinama guraju pod tepih, piše Avaz.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Udata je za mafijašku porodicu

 

Udata je za Džerada Kušnera, mogula nekretninama te vlasnika izdavačke kuće, koji također radi kao savetnik u Trumpovoj administraciji. Kušnerov otac Čarli proveo je dve godine u zatvoru zbog poreskih malverzacija. Osim toga, osuđen je za ilegalne donacije političkim kampanjama, a bio je i svedok u raznim krimi-dramama povezanim s mafijom.

 

Kad je saznao da njegov šurak Vilijam Šolder sarađuje u istrazi protiv njega, namestio mu je prostitutku da bi ga zavela i snimila, te je ceo film poslao svojoj sestri. Navodno je Džerad pravi sin svog oca koji ga nasleđuje u svim poslovima - pa tako i onim mafijaškim. Odnos im nije baš bajan. Iako se čine kao savršen par, Džared i Ivanka imaju svoje probleme. Samo godinu dana pre zakazanog venčanja, raskinuli su zbog navodnih religijskih razlika.

 

 

makonda-tracker