Specijalno izdanje knjige Jedi moli voli

1
U knjižarama Vulkan nalazi se specijalno izdanje bestselera Jedi moli voli autorke Elizabet Gilbert, na osnovu koje je nastao i istoimeni film čija nas premijera očekuje krajem oktobra, a u kome glavne uloge tumače Džulija Roberts i Havijer Bardem

Elizabet Gilbert je u ranim tridesetim i ima sve što moderna Amerikanka može da poželi – muža, dom, uspešnu karijeru – ali umesto da bude srećna i ispunjena, ona je uplašena i zbunjena. Jedi, moli voli je uzbudljiva ali i prosvetljujuća priča o tome kako je junakinja ove knjige sve očigledne sinonime za uspeh ostavila iza sebe, ne bi li pronašla istinsku sreću. Nakon razvoda i duboke depresije, Gilbertova je odlučila da ispita tri različita aspekta svoje prirode, odmetnuvši se u tri različite kulture: ispitivala je zadovoljstvo u Italiji, duhovnost u Indiji i ravnotežu između zadovoljstva i božanskog na indonežanskom ostrvu Bali.

Kompanija Sony izdavačkoj kući Alnari velikodušno je ustupila korišćenje filmskog plakata na koricama specijalnog izdanja knjige. Svim kupcima ovog specijalnog izdanja knjige Jedi moli voli restoran Vapiano poklanja espreso kafu, a Yoga centar Srbije besplatan čas joge. Ovaj naslov, kao i sve ostale knjige izdavačke kuće Alnari mogu se pronaći u svim objektima knjižarskog lanca Vulkan, u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Pančevu, Kragujevcu, Čačku i Šapcu.

Pogledajte trejler za film:


makonda-tracker