ne krije svoj stav

GLUMCI RUŽNI, FILM UŽASAN: Porodica Guči UVREĐENA zbog toga kako će biti prikazana u ostvarenju o UBISTVU DECENIJE

0

Film "Ridlija Skota" o ubistvu Mauricija Gučija privlači mnogo pažnje, a sada je i sama porodica Guči rekla svoje mišljenje

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Iako snimanje još uvek traje, Gučijevi su film House of Gucci, o pokojnom Mauriciju Gučiju i njegovoj supruzi Patriciji Ređijani, koja je naručila njegovo ubistvo, ocenili kao užasan.


U ovom ostvarenju glave uloge će igrati Adam Drajver i Lejdi Gaga, a radnja je smeštena u devedesete, kada je poslednji Guči na čelu slavne modne kuće stradao. Fanovi jedva čekaju da vide priču o tome kako je prevarena i ostavljena žena odlučila da se osveti bivšem suprugu na brutalan način, kao i kako će se u ovim ulogama snaći poznati glumac i pop diva. Ipak, Gučijevi nisu toliko uzbuđeni.

 

Patricija Guči, rođaka pokojnog Mauricija (koja se sasvim slučajno zove kao njegova supruga) istakla je da je porodica razočarana.

Kradu identitet naše porodice da zarade, da povećaju prihod holivudskog sistema. Naša porodica ima identitet, privatnost. Možeo da pričamo o svemu, ali postoji granica koja se ne sme preći — ističe Patricija.


Ona ističe da joj smeta što će igrati Al Paćino igrati njenog deku Alda.

 

Moj deka je bio vrlo zgodan muškarac, kao svi Gučijevi, bio je visok, imao je plave oči, bio je elegantan. Glumi ga Al Paćino, koji nije nešto visok, a na fotografijama sa snimanja koje sam videla izgleda kao debeli, niski čovek sa zulufima, vrlo je ružan. Sramota, uopšte ne liči na njega — ističe Patricija.


Ona je dodala da je šokirana time što njenog oca Paola igra Džared Leto.

 

Užasno, užasno. Još uvek se osećam uvređeno — ističe ona dok se seća paparaco fotografija sa snimanja koje je videla.


I sama Patricija Ređijani, koja je odslužila zatvorsku kaznu zbog naručivanja ubistva svog bivšeg supruga Mauricija, nezadovoljna je onim što je videla. Najviše joj, međutim, smeta to što Lejdi Gaga, koja tumači njen lik, nije kontaktirala s njom.


Iznerviralo me je to što Gaga nije imala obzira ni da dođe da me upozna, a glumi me u filmu — iskrena je Patricija.

 

Kako će preneti njen lik ne znamo, ali jedno je sigurno — Lejdi Gaga je prelepa kao Patricija Ređijani i italijanski paparaci ne mogu da je se zasite!

 

1 / 9 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker