Bred Pit i Vil Ferel pozajmili glasove u crtanoj komediji Megaum

0
Animirani film Megaum od četvrtka 16. decembra stiže u bioskope Kolosej, Ster, Takvud, Roda, Akademija 28 i Dvorane Doma sindikata

Od studija koji vam je doneo Šreka, Madagaskar i Kung fu pandu dolazi Megaum, komedija s novim pogledom na večnu borbu dobra protiv zla, ili u ovom slučaju, zla protiv dobra. Upoznajte negativca koji nije baš uspešan u toj ulozi, ali će se možda dobro pokazati u ulozi dobrice.

Megaum (Vil Ferel) je najpametniji super-zlikovac na celom svetu ali i najneuspešniji. Godinama je pokušavao da pokori Metro Siti na sve moguće načine. Svaki pokušaj bio je potpuni promašaj i to zahvaljujući superheroju s plaštom po imenu Metromen (Bred Pit), nepobedivog heroja sve do jednog dana kada ga Megaum zaista i porazi u toku jednog od njegovih pokvarenih i zlih planova. Iznenada, sudbina Metro Sitija biće ugrožena kada novi zlikovac stigne i nastane pravi haos. Svima ostaje samo da se zapitaju: Može li najveći svetski um zapravo da bude taj koji će postati heroj?

Pored Ferela i Pita glasove junacima pozajmljuju: Tina Fej, reporterka Roksen Riči, najverniji saveznik Metromena i pion u Megaumovim konstantnim pokvarenim planovima; Džona Hil, Ričin kamerman, šmokljan Hal, koji će sasvim slučajno postati novi superheroj Titan; i Dejvid Kros kao Podanik, Megaumov asistent od rođenja, koji je uvek tu da mu pomogne u svakoj novoj zaveri... a onda oraspoloži svog prijatelja kad mu uspeh izmakne.

Pogledajte trejler:

TAGOVI: Bred Pit
makonda-tracker