Promocija Kerinih dnevnika

U prisustvu brojnih dama u knjižari Delfi održana je promocija knjige Kerini dnevnici Kendas Bušnel.
0
1 / 2

Na promocija knjige, koju je Laguna objavila samo sedam dana posle svetske premijere, govorile su tri aktivne, aktuelne i atraktivne žene koje već godinama prenose duh Njujorka i ideje Seksa i grada Nataša Davidov, gl. i odg. urednica Cosmopolitana, Luna Lu, voditeljka emisije PoPodne na B92 i Jasenka Stekić, izvršna direktorka Fashion Co. Pre promocije posetiocima je podeljen upitnik – Koliko poznajete Keri Bredšo, a nagrade su obezbedili Maybellin New York, Fashion Co, Cosmopolitan i Laguna.

Roman Kerini dnevnici napisan je za sadašnje tinejdžerke ujedno je posvećen i svim onim ženama koje su kroz te lude godine prolazile osamdesetih. Ovo je poklon koji će vas podsetiti na mladalačke ludorije, nasmejati vas i dokazati vam da ste oduvek bile u pravu dokle god ste verovale u sebe. Jer je i Keri bila takva – iako pametna i pronicljiva često je pravila greške i bila je još daleko od toga da ume savršeno da proceni kako da se ponaša u kojoj situaciji – mada je naslućivala da joj je za to potrebno iskustvo koje joj može doneti samo Njujork.

Kendas Bušnel nas u svom novom romanu intimno upoznaje sa devojkom na pragu odrastanja koja poseduje sve nijanse ličnosti iz kojih će nastati Keri, poznata kolumnistkinja i žena koja vlada svim tajnama velikog grada. Način na koji je autorka razvila lik svoje junakinje je odlika prvoklasnog pisca – ništa nam nije uskratila niti je banalno ogolila Keri. Ipak u potpunosti nam je predočila suštinu Kerine ličnosti iz kojeg se razvila uspešna, fascinantna junakinja serije Seks i grad, uzor mnogim ženama širom sveta.

makonda-tracker