Survivor turneja po Makedoniji

I ovogodišnji učesnici Survivora dočekani su kao najveće holivudske zvezde u Makedoniji, gde su na zahtev publike proveli tri dana u Skoplju, Prilepu, Bitolju i Kruševu
0
1 / 28 Foto: Promo

Domaćin ovog druženja i prave mini - turneje bila je Sitel televizija koja prenosi drugu sezonu Survivora, najpopularnijeg rijaliti šoua u Makedoniji. Više hiljada fanova pozdravljalo je avanutriste sa Filipina - Njegoša, Anu Stojanovski, Dinu, Višnju, Luku, Dušana, Nemanju, Acu, Srđana, Klemena, Teju, Bibija i čuvene Spartance Pecea i Nikolu. Fanovi su presretali i jurili svoje miljenike po restoranima, klubovima i na ulici, ali su se učesnici Survivora trudili da svakome izađu u susret i strpljivo su odgovarali na njihova pitanja.

Ipak, najzanimljivije je bilo večernje druženje u klubovima gde su avanturisti bili specijalni gosti. Devojke su posebno bile oduševljene muškim učesnicima Survivora koje su ocenile kao veoma zgodne i šarmantne momke.

Uz dobar provod, takmičari su imali veoma žestok tempo druženja sa novinarima i gostovanja u emisijama. Želja svih takmičara bila je da na kraju posete i Kruševo, rodni grad Tošeta Proeskog, gde ih je takođe dočekao veliki broj fanova.

TAGOVI: Survivor
makonda-tracker