Majski Ženski dan: Besplatna Radionica samoodbrane za sve žene

0
ACT Women vas poziva na majski Ženski dan koji će biti održan u subotu 31. maja od 15 do 18 časova u Kulturnom centru REX, Jevrejska 16.

Radionicu samoodbrane vodiće žene ninđe, tj kunoići, Marija i Jovana iz Ninjutsu kluba Bujin. Samoodbrana za žene donosi praktične tehnike zaštite i odbrane u brojnim situacijama, na ulici, u automobilu, na poslu ili u vlastitom domu.

Ninjutsu nudi slobodu da istraživanjem dođete do najboljih rešenja za različite napade, da naučite da se izborite sa panikom, pravilno padate, razvijete naviku da vodite računa o okruženju u kom se nalazite i kuda se krećete.

Naučićete da brzo osmislite i upotrebite priručno oružje - kišobran, tašnu ili nesto sto imate u njoj, kao i da koristite ostale napadače i predmete kao prepreke i zaklon. Naučićete kako da koristite inerciju fizički težeg protivnika.

Bez obzira na  prethodno iskustvo ili životne stavove pomoći će vam da otkrijete i izbegnete napad i budete spremnije fizički i psihički, kao i da budete sigurni u sebe i svoje pokrete.

Radionica je otvorena i besplatna za sve žene!

TAGOVI: 123
makonda-tracker