srbija ima — DIVU!

Ovakva bluza se ne viđa svaki dan, a VELIČANSTVENA je! Jelena Tomašević očarala Beograđane rame uz rame s Bočelijem

0

Ako ste ranije mislili da se Jelena Tomašević oblači lepo i damski, njen modni izbor za nastup s Andreom Bočelijem je potpuno novi nivo!

foto: Instagram
foto: Instagram

U Beogradu je sinoć održan spektakularni koncert jednog od najboljih tenora današnjice Andree Bočelija, koji je sa sopranom Kristinom Pasaroju izveo neke od najlepših arija iz Verdijevih, Pučinijevih i Belinijevih opera.


Specijalni gost italijanskog umetnika bila je naša pop pevačica Jelena Tomašević, koja je najpre sama otpevala pesmu grupe Biber "Gde si bilo, jare moje", nakon čega je imala čast da s Bočelijem izvede numere "Vivo per lei" i "Canto della pera".


Naša Jelena nedavno je priznala da je nastup sa slavnim Bočelijem za nju ostvarenje sna.

 

Maestro i njegov tim praktikuju da na svim svetskim turnejama specijalna gošća bude pop pevačica iz zemlje u koju gostuje. Mnogo sam srećna što je moja muzika dospela do jednog takvog umetnika i do njegovog tima i da su oni odlučili da baš ja zapevam sa njim. Bila sam presrećna i ponosna, već sam ga slušala i pitala sam se kakav li je tek osećaj zapevati sa njim i, evo,17 godina kasnije snovi se ostvaruju — istakla je nedavno srpska pop zvezda.

 

Jelena Tomašević
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Jelena je sinoć bila na visini zadatka — i muzički i modno, a njen suprug i poznati glumac Ivan Bosiljčić podelio je delić njenog zajedničkog nastupa s Bočelijem.


Šta se piše uz ovakav snimak? Evo, ja ne znam. Pišite vi... — poručio je svojim pratiocima glumac i ponosni i suprug.

 


O glasu jedne od najboljih pevačica na našim prostorima i šire ne treba trošiti reči jer je aplauz publike sve rekao, a što se tiče stila — ponovo nepogrešivo!

 

1 / 4 Foto: Instagram


Jelena je za ovu priliku odabrala dugu i duboku satensku suknju kolumn kroja, što je odličan način da se istakne figura, jer vizuelno "podiže" struk i prati liniju tela. Što se tiče gornjeg dela, pevačica je odabrala svetlucavu bluzu s dubljim V-izrezom, model uvučen u suknju, čiji su statement komad rukavi.

 

 

Naime, reč je o bluzi s "anđeoskim rukavima", predimenzioniranim tkaninama koje padaju poput plašta niz telo, a umereno su svetlucave — tek toliko da nas Jelena hipnotiše pri svakom pokretu!


Jelena je svoje izdanje upotpunila klasičnom večernjom šminkom, dok je dugu zalizala unazad, tako da je sve bilo u senci veličanstvene bluze.


U stilu svetskih diva, zar ne?

 

 

makonda-tracker