idila

Tijana Stoisavljević spremna da zasnuje porodicu: Priželjkujem svadbu i bebu

0
Iako živi na relaciji Beograd–Budimpešta, manekenka Tijana Stoisavljević kaže da ipak uspeva da uskladi poslovne i privatne obaveze i otkriva gde planira da provede odmor sa svojim dečkom, fudbalerom Mihajlom Milutinovićem, s kojim planira da zasnuje porodicu

 

foto: Damir Dervišagić

- Mihailo ima starije sestre pa je zato uvek znao kako da se ponaša prema meni i veoma je odgovoran za svoje godine. Raduje me što u nekim situacijama postupi zrelije od mene, valjda je tako zbog posla kojim se bavi i odricanja kojem je izložen. Dobro se slažemo i ne smeta nam udaljenost – priča manekenka i ističe da je ona rođena u sportskoj porodici gde je takav život normalan i da se trudi da svaki slobodan trenutak iskoristi da bude pored svog izabranika.

 

Da li je lako biti žena fudbalera? Poznate dame imaju odgovor na to pitanje!

 

- Meni je mnogo lakše da putujem nego njemu, čim završim snimanje, ja mu se pridružim gde god da se nalazi i tako je već pet godina – govori Tijana koja nikada ne bi mogla da se odrekne svog posla.

 

- Od početka naše veze bavim se poslom koji zahteva putovanja i čini mi se da ne bih podnela da mi zanimanje bude samo to što sam žena fudbalera – objašnjava u svom stilu ona i navodi kako, iako su veoma mladi, već pričaju o vezivanju za ceo život.

 

- Ako sve bude u redu, sledeće godine priželjkujemo svadbu, a nakon toga i bebu – otkriva Tijana koja smatra kako bi bila uspešan psihoterapeut da se ne bavi manekenstvom, jer ima visok stepen emocionalne inteligencije.

 

- Obožavam psihologiju, nisam je upisala jedino zato što sam zakasnila na prijemni ispit u Beogradu, ali sve te knjige koje sam pročitala mnogo mi pomažu u odnosu s ljudima – zaključuje manekenka.

 

makonda-tracker