idila

Tijana Stoisavljević spremna da zasnuje porodicu: Priželjkujem svadbu i bebu

0
Iako živi na relaciji Beograd–Budimpešta, manekenka Tijana Stoisavljević kaže da ipak uspeva da uskladi poslovne i privatne obaveze i otkriva gde planira da provede odmor sa svojim dečkom, fudbalerom Mihajlom Milutinovićem, s kojim planira da zasnuje porodicu
foto: Andrej Nihil
foto: Andrej Nihil

Manekenka koja je pre dve godine predstavljala Srbiju na izboru za mis Global na Filipinima, Tijana Stoisavljević (25), 14. februara imala je dva povoda za slavlje. Na dan kada zaljubljeni slave ljubav, lepotica koju televizijski gledaoci prepoznaju i kao saradnicu voditelja Ognjena Amidžića, imala je i dodatni razlog da podigne čašu i nazdravi. Naime, njen izabranik, orlić Mihailo Milutinović upravo na Dan zaljubljenih obeležio je 22. rođendan. Pre slavlja, spajajući poslovni povod s privatnom potrebom da se malo opusti i odmori, Tijana je otišla na Kopaonik gde je učestvovala u snimanju reklame za Festival Music Week koji će se održati od 9. do 18. marta.

 

Tijana Stoisavljević: Dečko me je lagao za godine

 

- Ugrabila sam i malo vremena pre snimanja da se opustim, tako što sam se skijala i spuštala snoubordom. Mada je povod bio poslovne prirode, ali zahvaljujući odabranom društvu, vreme provedeno na ovoj planini veoma mi je prijalo – otkriva Tijana i konstatuje da će sledećeg meseca tokom muzičkog vikenda imati sigurno više vremena da se odmori i posveti planinskoj idili. Njoj ovoga puta društvo nije pravio dugogodišnji partner, mladi fudbaler Mihajlo Milutinović, koji po ugovoru s klubom ima zabranu bavljenja bilo kakvim ekstremnim sportom. On trenutno živi i radi u Budimpešti, a zajednički odmor planiraju krajem proleća kada on dobije slobodne dane.


- Odlučili smo da se tokom maja otisnemo u toplije krajeve. Ameriku obožavam, tamo sam kao mala živela i mislim da ćemo ovog puta svoj odmor provesti u Los Anđelesu – objašnjava lepa manekenka kojoj veza na daljinu ne smeta i smatra da se savršeno slaže sa svojim izabranikom iako je on tri i po godine mlađi od nje.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker