Porodični provod u Dubaiju

Sonja i Aleksandar Vuksanović: Ponovo smo srećni

0
Slavni muzičar Aca Lukas i njegova supruga Sonja otputovali su sa ćerkama Sofijom i Viktorijom na dve sedmice u Dubai, gde su se, osim što se pevač pripremao za najveću turneju u životu, prepustili neumerenim uživanjima u svemu što ovaj magični grad nudi, ali je folk-majstor uz sve to ipak uspeo i da skine stomak

 

foto: Privatna Arhiva


- Prvo 29. aprila nastupam u Beogradskoj areni, potom 6. maja u Sarajevu, posle toga idem u Zagreb i Skoplje, i ta četiri koncerta planirana su do leta. Posle, na jesen, na red dolaze Sofija i Ljubljana, a biće tu i koncerata u manjim halama po Srbiji. Ova godina baš mi je dobro isplanirana.


Kad je reč o provodu, Vuksanović slovi za ozbiljnog majstora u sferi uživanja. Destinacija koju su supruga Sonja i on odabrali za odmor pokazala se idealnom za tu njegovu stranu.


- Aca obožava orijentalnu kuhinju. Inače idemo u Tursku na letovanje i baš volimo njihovu hranu. Ali, nije to jedini raspoloživ užitak. Svaki put kad ode na odmor, on se pretvara u nezaustavljivog hedonistu, a ovde se još sreo s nekim svojim dobrim prijateljima, pa su obišli najbolje restorane i barove. Zajedno smo uživali u posetama akvarijumima, iznajmili rentakar i automobilom obišli doslovce ceo grad. Posetili smo sve šoping-molove. Osim toga, uglavnom smo provodili vreme na plaži i bazenu – priča Sonja, naglašavajući da je i provod u nomadskom kampu bio nezaboravan:

 

Nastavak intervjua i fotografije pogledajte na narednoj strani...

 

 

makonda-tracker