Porodični provod u Dubaiju

Sonja i Aleksandar Vuksanović: Ponovo smo srećni

0
Slavni muzičar Aca Lukas i njegova supruga Sonja otputovali su sa ćerkama Sofijom i Viktorijom na dve sedmice u Dubai, gde su se, osim što se pevač pripremao za najveću turneju u životu, prepustili neumerenim uživanjima u svemu što ovaj magični grad nudi, ali je folk-majstor uz sve to ipak uspeo i da skine stomak
foto: Privatna Arhiva
foto: Privatna Arhiva

Kažu da je čovekov život onoliko luksuzan koliko je on sebi slobode spreman da priušti. Verovatno iz tog razloga čuveni par, Sonja (40) i Aleksandar Vuksanović (48) imaju pravilo da na letovanje idu zimi. Ovoga puta, za destinaciju namenjenu porodičnom provodu sa romantičnim epizodama odabrali su Dubai. Osim nepregledne ponude ugostiteljskih i drugih usluga, ovaj arapski eldorado predstavlja i grad koji na najbolji moguć način objedinjuje prošlost, sadašnjost i budućnost. Uz to, činjenica je da u njemu svaka duša može da pronađe svoj najveći užitak.


Aca Lukas nije slučajno otišao u Dubai usred januara. Za ovim folk maherom je period prezasićen ozbiljnim nastupima i on je naprosto utvrdio kako je krajnje vreme da napuni baterije pred revolucionarnu turneju koja ga očekuje. Do leta, Lukas je planirao da publici predstavi nove pesme u Beogradu, Zagrebu, Sarajevu, Ljubljani i Sofiji, a nakon toga očekuje ga putovanje u Ameriku. Umesto treme i stresa povodom planiranog muzičkog poduhvata, ovo je kod njega izazvalo potpuno suprotan efekat: nalet kreativnosti i pojačanu potrebu za uživanjem sa porodicom.


- Malo čudno zvuči to što sam odmah na početku godine otišao na odmor, ali stvarno sam ga zaslužio. Radio sam punom parom nekoliko meseci, sve do Srpske nove godine. Prvi put u karijeri spremam se za jednu baš veliku turneju po celom regionu, na koju će se nastaviti američka, pa mi je bilo potrebno da napunim baterije i pripremim se za sve to. Radim svakodnevno na novim pesmama i mogu da kažem da sam u totalnom ludilu kreativnosti. Po celu noć se svira, komponuje i stvarno uživam u tome. Mislim da mi je ovo možda najbolji stvaralački period u životu – kaže Lukas i dodaje:

 

Nastavak intervjua i fotografije pogledajte na narednoj strani...

 

 

makonda-tracker