Porodični provod u Dubaiju

Sonja i Aleksandar Vuksanović: Ponovo smo srećni

0
Slavni muzičar Aca Lukas i njegova supruga Sonja otputovali su sa ćerkama Sofijom i Viktorijom na dve sedmice u Dubai, gde su se, osim što se pevač pripremao za najveću turneju u životu, prepustili neumerenim uživanjima u svemu što ovaj magični grad nudi, ali je folk-majstor uz sve to ipak uspeo i da skine stomak

 

foto: Privatna Arhiva


- Kad smo išli na pustinjski safari, nismo hteli da noćimo, ali uradili smo sve drugo. Išli smo u tradicionalni kamp, večerali, uživali u trbušnom plesu i nekim predstavama, iscrtavali se kanom po prstima i rukama... Dubai je fascinantan zbog toga što se u njemu sustižu prošlost, sadašnjost i budućnost. Sve je na okupu. Uz to, vreme je u ovo doba godine predivno za bazen ili plažu. To je grad koji pruža mogućnosti za veoma sadržajan odmor.


Ipak, sloboda je pola zdravlja.


- Naravno, nismo sve vreme bili zajedno. On je išao da se vidi sa drugarima, mi žene uživale smo u šopingu, kraj bazena, na masaži... Svake večeri neko od nas izabrao bi mesto na kom bismo večerali, pošto je tamo izbor restorana i različitih nacionalnih i drugih kuhinja ogroman: od stek-hausa do orijentalne, tajlandske ili kineske.


Nepotrebno je naglasiti koje je restorane birao Aca:
- Ja sam najveći fan stek-hausa, za mene nema dobre klope bez mesišta. Na svakom odmoru čovek se malo više prepusti svojim hedonističkim porivima, pa je tako bilo i sada. U svemu smo se opustili, pa i u hrani. Restorani, specijaliteti i usluga naprosto su takvi da čovek stvarno ne može da odoli. Uživali smo bez griže savesti.


- U našem hotelu bilo je stvarno izuzetnih mogućnosti za izlazak i provod: restorani, barovi, bazeni... Vidim da je dobar deo grada dolazio petkom u naš hotel na branč jer je to mesto koje stvarno sve pruža. I još je smešteno u marini, jednom od najlepših delova grada. Baš smo bili zadovoljni – kaže Sonja.

 

Nastavak intervjua i fotografije pogledajte na narednoj strani...

 

 

makonda-tracker