Iskreno o životnim i profesionalnim izazovima

Dragana Džajić: Teško me je zavesti

0
Ćerka proslavljenog fudbalera Dragana Džajića nedavno je sa sestrom Sanjom uplovila u dizajnerske vode, a iako svojim izgledom privlači pažnju muškaraca, kaže da je još sama jer nju nije lako osvojiti.


Story: Razgovori o jačem polu predstavljaju neiscrpne ženske teme. Šta za vas znači pravi muškarac?
- Nikad nisam površno gledala na stvari, niti me je mogao privući neko zbog lepih očiju ili mišićavog tela. Moj otac obožava moju majku, kao i ona njega. On je veliki džentlmen i veoma miran čovek. Volela bih da i ja imam takav odnos sa emotivnim partnerom.


Story: Kakvi muškarci vam privlače pažnju?
- Smatram da je najbitnije da pored sebe imate nekog ko će vas razumeti. To je zaista možda i najbitnija stvar u jednom odnosu, da vas poštuje, razume i prihvati onakvu kakva jeste.

 

Story: Mora li žena da ima partnera kako bi bila ispunjena u životu?
- Ženama je nametnut stereotip da udajom postaju ostvarene. Nisam protivnik braka, ali ne smatram kako žena treba da se uda po svaku cenu. Još ne razmišljam o venčanju i smatram da sam veoma mlada za to. Svakoj ženi potreban je muškarac, podrška i ljubav, ali samo zbog toga da ne bi bila sama. Iako već dugo nisam u vezi, imam potpuno ispunjen dan. Radim dva posla, uvek imam neke nove ideje i projekte, prijatelje i porodicu s kojima se čujem telefonom i viđam.

 

foto: Privatna Arhiva

Story: Kakvi ste kada volite, dajete li celu sebe u ljubavi?
- Mene je teško zavesti, skoro nemoguće. Ali, ako se to desi i kad se zaljubim, zaista sam, koliko god mogu, posvećena svom partneru. I samo u njega gledam jer je za mene poseban.


Story: Verujete li u ljubav za ceo život?
- Verujem, zaista. U mojoj familiji mnogo je brakova koji traju nekoliko decenija, a znam da se njihovi supružnici i danas neizmerno vole.

 

Mnogi su rekli da je njena lepota laž, ali ona im je ovako odgovorila: Dragana Džajić prvi put o plastičnim operacijama (FOTO)


Story: Možete li sebe da zamislite u braku?
- Za sada ne, ali u budućnosti definitivno mogu.

 

foto: Privatna Arhiva

Story: Postoji li formula za srećan i ispunjen život?
- Mislim da takva formula ne postoji. Čovek u životu mora da bude pametan, staložen, vredan i ne sme se plašiti da voli.


Story: Šta priželjkujete da vam budućnost donese na privatnom i poslovnom planu?
- Samo da svi budemo zdravi. Volela bih da moju porodicu uvek vidim zdravu i ispunjenu, a pored toga i da se za brend Mademoiselle još više pročuje.

makonda-tracker