Potresna ispovest

Marija i Marko Bulat: Izašli smo jači iz svega

0
Folk pevač i njegova supruga, nakon kritičnog i izuzetno teškog perioda kada su izgubili bebu, ponovo su se susreli s velikim problemima kada su u medijima objavljene spekulacije da je ona privedena zbog droge
foto: Petar Đorđević, Privatna arhiva

 

Story: Koliko ima istine u priči da je Marija uhapšena zbog kokaina koji je uzimala iz sandučeta zgrade u kojoj živi?
Marko: Marija nije uhapšena i ne postoji proces. Da joj se sudi, ona ne bi mogla da napusti zemlju i ode u Grčku na letovanje. Nebulozna je ta priča sa sandučetom. Svako može da ubaci bilo šta u sanduče ako zgrada nije zaključana, kao što naša nije. Ovo je jedini slučaj gde je, navodno, diler doveo do konzumenta. Obično nekog uhvate s drogom pa ga guraju da namesti dilera, a ovde je bilo obrnuto. Treća stvar, ne postoji nikakav snimak privođenja, jer kada neko pada u nekoj akciji, onda ide kamera da snimi, u suprotnom nema dokaza za sud. Ništa nije snimljeno.

 

Story: Kažete da je ona bila kod kuće, a u novinama je objavljeno da je privedena i zadržana 48 sati u pritvoru?
Marko: Ta priča nema veze s mozgom. U istim novinama prvo je izašlo da je uzela samo za sebe, a kasnije i za mene. Ja sam čist, a verujte i da je Marija.

 

Marija: Uskoro ću uraditi i ja analize kako bih, između ostalog, imala i dokaz na sudu, ali nepravda je učinjena i više ne znam kome da bilo šta dokazujem. Sreća je što imam dobar odnos sa bivšim suprugom, on mi potpuno veruje, kao i s mojom majkom koja mi je u ovim teškim trenucima davala veliku podršku. Marko i ja znamo šta je istina i to je dovoljno, a vreme će pokazati da smo u pravu.

 

Story: Kome je taj čovek platio da, kako kažete, izlaze neistine o vašoj supruzi?
Marko: Dobili smo informaciju da je on dao novac pojedinim ljudima iz medija kako bi objavljivali neistine o Mariji. Smatrao je da ćemo raskinuti ako budem o njoj čitao loše stvari. Pošto to nije uspelo, sada su uz neke poluinformacije i gluposti udarili po nama kako bi opravdali pare koje su uzeli.

 

Marija: O meni se svašta pisalo, bila sam na naslovnim stranama novina za koje nisam znala ni da postoje. Ipak, nije mi jasno zbog čega se to dešavalo jer ja nisam javna ličnost, a to sa kim sam bila u prošlosti ne treba nikoga da interesuje. Marku sam sve objasnila i ništa od njega ne krijem.

 

Nastavak intervju pročitajte na sledećoj strani...

makonda-tracker