Potresna ispovest

Marija i Marko Bulat: Izašli smo jači iz svega

0
Folk pevač i njegova supruga, nakon kritičnog i izuzetno teškog perioda kada su izgubili bebu, ponovo su se susreli s velikim problemima kada su u medijima objavljene spekulacije da je ona privedena zbog droge
foto: Petar Đorđević, Privatna arhiva

Story: Možda će ipak nekome ostati nejasno zbog čega su vas onda doveli u vezu baš s kokainom?
Marko: Meni je još manje jasno.
 

Story: Ko je taj čovek?
Marko: Neću da ga imenujem.

 

Story: Jeste li ga prijavili policiji, jer sve što ste dosada naveli ozbiljne su stvari?
Marko: Kako i zašto da ga prijavimo? To se dešavalo dok je Marija radila u policiji, ona je svom nadređenom otkrila šta se dešava, a on joj je rekao da zove ako fizički nasrne. Meni je stigla poruka od Marije da je u dnevnoj bolnici gde prima terapiju gvožđa, a zapravo bila je tamo jer ju je bivši udario i naprslo joj je rebro. Ona je imala zdravstvene probleme s protokom kiseonika ka mozgu i da je uzela kokain – pala bi mrtva.


Marija: Rekla sam mom nadređenom šta se dešava i zamolila da ga ne zovu na razgovor dok sam u zgradi policije. Ne znam šta se dalje dešavalo, s obzirom na to da ne radim više tamo. Svašta se pisalo i oko mog odlaska iz MUP-a. Tvrdili su da sam dobila otkaz zato što nisam htela da radim i dolazim na posao, kao i da sam tvrdila kako sam se dobro udala i da mi to više ne treba, a istina je da sam dala otkaz zato što mi je narušeno zdravlje jer više nisam mogla da podnesem taj pritisak.

 

Nastavak intervjua pročitajte na sledećoj strani...

makonda-tracker