Potresna ispovest

Marija i Marko Bulat: Izašli smo jači iz svega

0
Folk pevač i njegova supruga, nakon kritičnog i izuzetno teškog perioda kada su izgubili bebu, ponovo su se susreli s velikim problemima kada su u medijima objavljene spekulacije da je ona privedena zbog droge
foto: Petar Đorđević, Privatna arhiva
foto: Petar Đorđević, Privatna arhiva

Za folk pevača Marka Bulata (43) i njegovu suprugu Mariju (30) sredinom septembra počeo je izuzetno težak period kada je objavljeno da je ona privedena zbog posedovanja droge. Supružnici su tada odlučili da otputuju u Grčku kako bi se sklonili od svega i na miru pokušali da dođu sebi i odluče kako će i šta dalje raditi. Iako su planirali da će drugu godišnjicu zabavljanja, koja je bila 27. septembra, proslaviti sa osmehom na licu i uz dobru muziku, kako inače vole da provode vreme, tog utorka su u intervjuu za magazin Story pričali o svemu što ih je zateklo u poslednje vreme, ali i o Marijinoj trudnoći koja je zbog komplikacija prekinuta neposredno pre svadbe 2015. godine. Bez osmeha koji je karakterističan za ovu porodicu, sa tugom u glasu, pokušali su da se distanciraju od svega, pa tako ona vreme provodi sa ćerkicom Sofijom (8), dok Marko završava master rad i slika ikone. Pevač je posebno bio ponosan što je smogao snage i imao uspešan nastup s kolegama u Beogradskoj areni na koncertu u znak sećanja na Tomu Zdravkovića.


Story: Sklonili ste se od medijske buke, kako ste prebrodili taj period?
Marko: Marija je morala da se skloni, a ja sam već navikao na napade. Nisam čovek koji beži od bilo čega, već se suprotstavljam zlu. Kod mene nema povlačenja i prevare. Nisu svi rođeni da budu borci, ali ne mogu da shvatim kakvi su ljudi mada nisam iznenađen.


Story: Kako ste se proveli u Grčkoj?
Marko: Bilo je lepo, ja sam drugi put na Rodosu s Marijom, a supruzi je ovo bilo već dvanaesto letovanje tamo i divno smo se proveli. Viđali smo se s prijateljima i pokušavali da zaboravimo šta se desilo u Beogradu.
Marija: Mnogo volim Rodos, ali ovog puta bilo mi je drugačije, plakala sam sve vreme jer nisam mogla da poverujem šta mi se događa.


Story: Svašta se pisalo, čak ste išli u Drajzerovu na test na psihoaktivne supstance. Šta je istina u svim tim novinskim napisima?
Marko: Istina je jedna, a laži je mnogo. Priča počinje godinu i po dana pre nego što smo se nas dvoje venčali. Marija je bila u vezi s momkom koji nije mogao da prihvati to što ona više ne želi da bude sa njim i platio je 30.000 evra da paparaci danonoćno prate moju devojku i objavljuju o njoj neistine. Tada su nastale brojne spletke, pa čak i na njenom poslu. Nakon jednog događaja nastala je pesma Marija koju ću uskoro objaviti.


Marija: Taj čovek nije mogao da prihvati to što ja ne želim da budem sa njim. Bio je toliko uporan u nameri da prekine moju vezu s Markom da nas je, zapravo, čak zbližio. Ko zna da li bismo se i venčali da on nije toliko insistirao da nas razdvoji, a nas je muka spojila. Bivši dečko oduzeo mi je sve telefone i dva meseca nisam bila u kontaktu ni sa kim iz moje okoline. I to nije bilo sve, u jednom trenutku kidnapovao me je i zatvorio na 48 sati. Na sreću, moja ćerka bila je ta dva dana kod bake. On je tada Marku u moje ime poslao poruku da želi da se nađemo u kafiću preko puta zgrade u kojoj živim. Kada je Marko došao, morala sam da kažem ono što mi je bivši naredio – da više neću da budem sa njim, već da ću se udati za tog čoveka i roditi mu decu. I na kraju morala sam da poručim Marku da me više ne zove. Kada smo izašli iz kafića, pitala sam bivšeg: Da li si zadovoljan, a on je rekao da nije jer je video da me Marko voli.


Marko: Ja sam se borio i uspeo sam da Mariju iščupam iz tog problema.

 

Nastavak intervjua pročitajte na sledećoj strani...

makonda-tracker