EMOTIVNA ISPOVEST O ŽIVOTNIM LOMOVIMA

Davor Štefanek: Nakon zlata vreme je za potomstvo

0
Olimpijski šampion u rvanju prvi je osvojio medalju za Srbiju na nedavno završenoj Olimpijadi u Riju. Po povratku u rodnu Suboticu priređen mu je veličanstven doček koji je u njemu izazvao najdublje emocije, a koliko je bio trnovit njegov put do zvezda, ovaj sportski as otkriva u ekskluzivnom intervjuu

 

Story: Šta su vam roditelji poručili?
- Moji roditelji očekivali su da ću se vratiti sa medaljom i bili su veoma ponosni. Čak sam se i našalio s njima rekavši im da su oni ljudi u godinama i kako bi trebalo da se malo primire, jer ne bi bilo dobro da se previše uzbuđuju. Majka, otac i moj brat bili su najsrećniji zbog uspeha koji sam postigao.
 

Story: A o čemu ste vi razmišljali kada ste shvatili da ste osvojili prvo mesto?
- Iskreno, u tom trenutku ni o čemu nisam razmišljao. Išao sam da osvojim zlato i postignem najveći uspeh. Bio sam u čudnom stanju, što se može videti i po mojim izjavama koje sam davao nakon pobede jer je delovalo kao da sam pijan.
 

Story: Šta se u vašem životu promenilo od povratka iz Rija?
- Zaista ništa. U četvrtak uveče stigao sam u Suboticu, a već u petak bio sam u sali na treningu. Apsolutno nema nikakve razlike, sem što sam sada gladniji uspeha nego ikada pre.
 

foto: Fonet, Dado Đilas

 

Nastavak intervjua pogledajte na sledećoj strani...

makonda-tracker