HEDONISTIČKI ODMOR U GRČKOJ

Jelena Gavrilović: Srećna sam i ispunjena

0
Glumica Jelena Gavrilović odlučila je da ovog leta maksimalno uživa, pa je tako dva puta letovala, najpre na Halkidikiju, a potom i na Mikonosu gde je prikupila pozitivnu energiju koja joj ne neophodna za predstojeću napornu jesen

 

Jelena je oduvek bila jedinstvena i svoja, što je pokazala i tokom boravka na ostrvu koje je poznato po odličnim dnevnim i noćnim žurkama, dok se relaksirala uz čitanje knjiga i promišljanje stvarnosti.

 

foto: Privatna arhiva


- Koristila sam vreme za čitanje i razmišljanje. Imam nove projekte koji me očekuju na jesen, a ekipa koja je radila predstavu Boing boing sada planira novi pozorišni komad. Posle odmora na moru bila sam u Sarajevu, kao i na raznim festivalima sa filmom Radoša Bajića. Uskoro počinje nova sezona, preda mnom je mnogo rada, snimanja, ali i obezbeđivanja novca za predstavu – priča glumica i otkriva kako se oseća u poslednje vreme:

foto: Privatna arhiva


- Vrlo sam ispunjena i srećna. Mislim da sam konačno uspela da pronađem mir i mogu rasterećeno i normalno da razmišljam o sebi. To verovatno ima veze s godinama, sada sam u trideset trećoj i osećam se zrelo i zadovoljno u svakom pogledu. Shvatila sam da u životu ne treba praviti planove i najbolje je pustiti da se stvari dešavaju svojim tokom. Samo se prepustiš i uživaš u trenutku... Sve što sam planirala, ništa mi se nije ostvarilo, a kada sam pustila da se stvari same dese, život me je uvek obradovao. Ne samo u ljubavi, već i na poslovnom planu. Čovek mora da se opusti i dozvoli da nova energija dođe do njega.

makonda-tracker