HEDONISTIČKI ODMOR U GRČKOJ

Jelena Gavrilović: Srećna sam i ispunjena

0
Glumica Jelena Gavrilović odlučila je da ovog leta maksimalno uživa, pa je tako dva puta letovala, najpre na Halkidikiju, a potom i na Mikonosu gde je prikupila pozitivnu energiju koja joj ne neophodna za predstojeću napornu jesen
foto: Privatna arhiva
foto: Privatna arhiva

Šarmantna glumica Jelena Gavrilović (33) kaže da je shvatila kako će joj se lepe stvari u životu događati samo ako se opusti i sačeka da se one same dese, pa je tako prethodnih nedelja u potpunosti bila posvećena akumuliranju pozitivne energije. Prvo je sa prijateljicama bila na odmoru na Halkidikiju u Grčkoj, a posle pravog ženskog provoda, otputovala je sa društvom na drugu destinaciju u istoj zemlji.


- U julu sam išla ne ženski odmor sa prijateljicama na Halkidiki, a sada sam na Mikonos putovala u drugačijem aranžmanu i predivno se provela – iskrena je Jelena koja je puna pozitivnih utisaka došla s ovog poznatog grčkog ostrva na kom se okuplja svetski džet-set.


- Uživala sam na izuzetno lepim plažama i ovo letovanje bilo je drugačije od onog prethodnog u julu. Mikonos je za mene predstavljao jednu malu oazu, savršenu za dušu i telo. Pravi hedonizam. Nisam previše izlazila, uživala sam u umerenom odmoru, lepom društvu, bajkovitim plažama i lokalnim kulinarskim specijalitetima. Mi smo vreme provodili u malo mirnijoj varijanti i bilo je zaista opuštajuće.

 

foto: Privatna arhiva

Nastavak teksta i fotografije pogledajte na sledećoj strani...

 

makonda-tracker