EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE I ISPOVEST

Milan i Ljiljana Biševac: Rođeni smo jedno za drugo

0
Fudbaler italijanskog Lacija Milan Biševac i njegova supruga Ljiljana ove godine proslaviće prvu deceniju braka, a kako Story otkriva, supružnici će na jesen upriličiti crkveno venčanje i organizovati veliko slavlje za porodicu i prijatelje

 

foto: Andreja Damnjanović

- Ljiljana i ja odlučili smo da upravo ove godine, na dan kada smo se 2006. zakleli na večnu ljubav na građanskoj ceremoniji, našu sreću krunišemo i crkvenim venčanjem. Već uveliko pravimo planove da u novembru okupimo porodicu i najbliže prijatelje kako bismo u prisustvu ljudi koji nam mnogo znače obnovili bračne zavete i proslavili ono što je za nas svetinja, a to je svakako naša ljubav – otkriva fudbaler.


Ljiljana ne krije kako je od prvog dana znala da će Milan biti njen suprug i ljubav do kraja života. U susret jubileju, priseća se osećanja s početka veze koja su i danas veoma jaka:


- Milan je pre svega ljubav mog života, a onda divan suprug i izuzetno posvećen otac. Od prvog dana našeg zajedničkog života znali smo da smo rođeni jedno za drugo. Mnogo je lakše kada, kao ja, imate tu sreću da upoznate muškarca koji slavi vaše uspehe, ponosan je na podvige koje postižete i tu je da vas dočeka ukoliko počnete da padate. Uvek smo umeli da postavimo prioritete i jedno drugom budemo oslonac, ali da isto tako nijednog trenutka ne zaboravimo kako ljubav mora da se neguje i bezrezervno daje da bi trajala – s osmehom govori Ljiljana.


Bez obzira na to koliko neka zajednica bila čvrsta, postoje situacije koje nikog ne ostavljaju ravnodušnim. Naime, našeg fudbalera u medijima povezivali su sa nekadašnjom Plejboj zečicom Božanom Vujinović, ali supružnici su taj period ostavili iza sebe i iz njega izašli jači i sigurniji u svoje odluke.

 

Nastavak pročitajte na seledećoj strani...

makonda-tracker