EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE I ISPOVEST

Milan i Ljiljana Biševac: Rođeni smo jedno za drugo

0
Fudbaler italijanskog Lacija Milan Biševac i njegova supruga Ljiljana ove godine proslaviće prvu deceniju braka, a kako Story otkriva, supružnici će na jesen upriličiti crkveno venčanje i organizovati veliko slavlje za porodicu i prijatelje
foto: Andreja Damnjanović
foto: Andreja Damnjanović

Srpski fudbaler Milan Biševac (32) koji trenutno nosi dres italijanskog Lacija i njegova supruga Ljiljana, u emotivnoj ispovesti za Story tvrde da je njihova ljubav snažnija nego ikada i otkrivaju da će na jesen proslaviti prvu deceniju braka, ali i upriličiti crkveno venčanje, kao i da bi voleli da svojim sinovima Relji (9) i Aleku (8) uskoro podare sestru. Dok Milan niže pobede sa svojim klubom, njegova supruga Ljiljana nedavno je doktorirala na prestižnom policijskom univerzitetu u Lionu. Ona je istovremeno imala priliku i da se usavršava u svetskom sedištu Interpola koje se nalazi u pomenutom mestu, kako bi bila spremna da se, kada dođe vreme, vrati uspešnoj karijeri koju je gradila u srpskoj policiji. Proslavljeni sportista ne skriva da je tajna njihovog uspeha upravo u tome što su jedno drugom najveći oslonac i podrška, a na taj način najlakše prevazilaze sve prepreke. Jedna od njih bilo je i nedavno preseljenje iz Francuske u Italiju.


- Francuska zauzima posebno mesto u našim životima. To je zemlja u koju smo doneli našu ljubav, ona je od nas napravila još veće i bolje ljude, odnosno pokazala nam koliko nije uzaludno voleti i biti voljen. Lagao bih kada bih rekao da posle sjajne i uređene države kakva je Francuska, nije teško navići se na promenu, pa makar ona bila i Rim, odnosno Italija. Temelje naše ljubavi i porodice postavili smo u zemlji galskih petlova. Naši sinovi Relja i Alek porasli su upravo u toj zemlji i mnogo uspomena, kako profesionalnih tako i intimnih, vezuje me za nju. Ipak, menjanje gradova i država sastavni je deo života fudbalskog profesionalca. Ljiljana, Relja i Alek imaju mnogo razumevanja, a moja sreća tamo je gde su oni – kaže Milan za Story, na šta se nadovezuje njegova supruga


- Iskreno, još se navikavamo na život u Italiji. Tek smo odnedavno na novoj adresi i trenutno smo preokupirani time da Relji i Aleku izaberemo najbolju školu. Vrlo smo blizu konačne odluke, ali kao i svaki drugi roditelji, svojoj deci želimo samo najbolje i uvek biramo ono što je dobro za njih. Za njih je ovo velika promena i prioritet nam je da im pomognemo kako bi se što brže i lakše uklopili u novu sredinu. Proteklih šest meseci deca i ja bili smo na relaciji Lion – Rim s obzirom na to da su njih dvojica išla u školu a ja završavala specijalizaciju. Ipak, sada je sve to okončano i opet ćemo biti na okupu – kaže Ljiljana.


Nakon preseljenja iz države gde su gotovo deset godina gradili svoj dom, poznati par 2016. obeležava i deceniju bračnog života. Naime, 3. novembra Milan i Ljiljana proslaviće godišnjicu tako što će svoju ljubav ozvaničiti i pred bogom.

 

Nastavak pročitajte na seledećoj strani...

makonda-tracker