EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE I ISPOVEST

Milan i Ljiljana Biševac: Rođeni smo jedno za drugo

0
Fudbaler italijanskog Lacija Milan Biševac i njegova supruga Ljiljana ove godine proslaviće prvu deceniju braka, a kako Story otkriva, supružnici će na jesen upriličiti crkveno venčanje i organizovati veliko slavlje za porodicu i prijatelje
foto: Andreja Damnjanović
foto: Andreja Damnjanović

Srpski fudbaler Milan Biševac (32) koji trenutno nosi dres italijanskog Lacija i njegova supruga Ljiljana, u emotivnoj ispovesti za Story tvrde da je njihova ljubav snažnija nego ikada i otkrivaju da će na jesen proslaviti prvu deceniju braka, ali i upriličiti crkveno venčanje, kao i da bi voleli da svojim sinovima Relji (9) i Aleku (8) uskoro podare sestru. Dok Milan niže pobede sa svojim klubom, njegova supruga Ljiljana nedavno je doktorirala na prestižnom policijskom univerzitetu u Lionu. Ona je istovremeno imala priliku i da se usavršava u svetskom sedištu Interpola koje se nalazi u pomenutom mestu, kako bi bila spremna da se, kada dođe vreme, vrati uspešnoj karijeri koju je gradila u srpskoj policiji. Proslavljeni sportista ne skriva da je tajna njihovog uspeha upravo u tome što su jedno drugom najveći oslonac i podrška, a na taj način najlakše prevazilaze sve prepreke. Jedna od njih bilo je i nedavno preseljenje iz Francuske u Italiju.


- Francuska zauzima posebno mesto u našim životima. To je zemlja u koju smo doneli našu ljubav, ona je od nas napravila još veće i bolje ljude, odnosno pokazala nam koliko nije uzaludno voleti i biti voljen. Lagao bih kada bih rekao da posle sjajne i uređene države kakva je Francuska, nije teško navići se na promenu, pa makar ona bila i Rim, odnosno Italija. Temelje naše ljubavi i porodice postavili smo u zemlji galskih petlova. Naši sinovi Relja i Alek porasli su upravo u toj zemlji i mnogo uspomena, kako profesionalnih tako i intimnih, vezuje me za nju. Ipak, menjanje gradova i država sastavni je deo života fudbalskog profesionalca. Ljiljana, Relja i Alek imaju mnogo razumevanja, a moja sreća tamo je gde su oni – kaže Milan za Story, na šta se nadovezuje njegova supruga


- Iskreno, još se navikavamo na život u Italiji. Tek smo odnedavno na novoj adresi i trenutno smo preokupirani time da Relji i Aleku izaberemo najbolju školu. Vrlo smo blizu konačne odluke, ali kao i svaki drugi roditelji, svojoj deci želimo samo najbolje i uvek biramo ono što je dobro za njih. Za njih je ovo velika promena i prioritet nam je da im pomognemo kako bi se što brže i lakše uklopili u novu sredinu. Proteklih šest meseci deca i ja bili smo na relaciji Lion – Rim s obzirom na to da su njih dvojica išla u školu a ja završavala specijalizaciju. Ipak, sada je sve to okončano i opet ćemo biti na okupu – kaže Ljiljana.


Nakon preseljenja iz države gde su gotovo deset godina gradili svoj dom, poznati par 2016. obeležava i deceniju bračnog života. Naime, 3. novembra Milan i Ljiljana proslaviće godišnjicu tako što će svoju ljubav ozvaničiti i pred bogom.

 

Nastavak pročitajte na seledećoj strani...

 

foto: Andreja Damnjanović

- Ljiljana i ja odlučili smo da upravo ove godine, na dan kada smo se 2006. zakleli na večnu ljubav na građanskoj ceremoniji, našu sreću krunišemo i crkvenim venčanjem. Već uveliko pravimo planove da u novembru okupimo porodicu i najbliže prijatelje kako bismo u prisustvu ljudi koji nam mnogo znače obnovili bračne zavete i proslavili ono što je za nas svetinja, a to je svakako naša ljubav – otkriva fudbaler.


Ljiljana ne krije kako je od prvog dana znala da će Milan biti njen suprug i ljubav do kraja života. U susret jubileju, priseća se osećanja s početka veze koja su i danas veoma jaka:


- Milan je pre svega ljubav mog života, a onda divan suprug i izuzetno posvećen otac. Od prvog dana našeg zajedničkog života znali smo da smo rođeni jedno za drugo. Mnogo je lakše kada, kao ja, imate tu sreću da upoznate muškarca koji slavi vaše uspehe, ponosan je na podvige koje postižete i tu je da vas dočeka ukoliko počnete da padate. Uvek smo umeli da postavimo prioritete i jedno drugom budemo oslonac, ali da isto tako nijednog trenutka ne zaboravimo kako ljubav mora da se neguje i bezrezervno daje da bi trajala – s osmehom govori Ljiljana.


Bez obzira na to koliko neka zajednica bila čvrsta, postoje situacije koje nikog ne ostavljaju ravnodušnim. Naime, našeg fudbalera u medijima povezivali su sa nekadašnjom Plejboj zečicom Božanom Vujinović, ali supružnici su taj period ostavili iza sebe i iz njega izašli jači i sigurniji u svoje odluke.

 

Nastavak pročitajte na seledećoj strani...

 

foto: Andreja Damnjanović

 

- Ne želim i ne mogu otvoreno da govorim na tu temu, jer je trenutno sve u rukama naših advokata i nadležnih institucija u Srbiji koji će, u potpunosti razotkriti pozadinu pokušaja da se ukalja moje ime i naruši naš porodični mir. Ne mogu da kažem da nam je bilo lako, kad odlučite da se bavite javnim poslom, morate da budete svesni kako to pored onih lepih, sa sobom nosi i manje lepe stvari. Ipak, kada pored sebe imate jaku i ostvarenu ženu, svesnu ljubavi koju u sebi nosite za nju, niko i ništa ne može da vas slomi. Teško će me neko probuditi iz ovog sna koji živim sa mojom suprugom i našom decom, ma koliko se trudio. Posle svega, mogu samo da kažem da je naša porodica neosvojiva i neuništiva tvrđava – komentariše Milan i time stavlja tački na dalje spekulacije o krahu njegovog braka.


Fudbalerova supruga kaže da ju je Milan osvojio baš zbog svoje posvećenosti porodici i braku.


- Nikada nisam ni pomislila da ću čoveka svog života upoznati na fudbalskom terenu, naročito jer sam u vreme našeg prvog susreta gradila karijeru u policiji. Kako to u životu obično biva, upravo se tako i dogodilo. Milan je preuzeo inicijativu i vrlo brzo osvojio me inteligencijom i šarmom. Čini mi se da ni sami nismo bili svesni koliko se brzo među nama rodila neraskidiva veza – kaže Ljiljana i objašnjava da svaka žena osim kao supruga i majka, treba da se ostvari i u poslu koji je odabrala.


- Oduvek sam smatrala da je dobra organizacija ključ uspeha, ali i da žena, da bi bila ispunjena, pored najvažnije uloge majke ne sme da zapostavi ni sebe. Dok smo živeli u Srbiji radila sam u policiji i potrudila sam se da se tokom boravka u inostranstvu profesionalno usavršavam, s obzirom na to da uskoro planiram da se vratim svom poslu. Boravak u Lionu, koji je sedište Interpola, iskoristila sam da u toj instituciji steknem nova znanja, a paralelno sam završila i doktorske studije na prestižnoj policijskoj akademiji. Nikada nisam sebi dozvoljavala da zanemarim sve ono što sam radila i bila dok nisam upoznala Milana. Jednostavno, uvek nađem vremena za usavršavanje jer mislim da je to jedini normalan put – zaključuje gospođa Biševac.
 

makonda-tracker