Ekskluzivno iz porodičnog albuma

Jovana Švonja: Spremamo svadbu sledeće godine

0
Nakon samo nekoliko meseci veze, manekenka Jovana Švonja i fudbaler italijanskog Lacija Filip Đorđević odlučili su da se vere, a krajem ovog marta postali su i roditelji. Ponosna mama za Story otkriva kako su suprug i ćerka ukrotili njenu divlju narav.
Jovana Švonja i Filip Đorđević sa ćerkicom, foto: Privatna arhiva
Jovana Švonja i Filip Đorđević sa ćerkicom, foto: Privatna arhiva
Jovana Švonja
Filip Đorđević Noel



Story: U toku prethodnih godinu dana osnovali ste porodicu. Koliko se vaš život promenio?



Story: U intervjuima od pre nekoliko godina koje ste davali, delovalo je kao da niste verovali da ćete uskoro sresti onog pravog. Čime vas je Filip osvojio?



Story: Verujete li sada u ljubav na prvi pogled?





Story: Mnogi koji vas ne poznaju lično primetili su da ste tokom trudnoće, ali i nakon porođaja, izgledali kao da ste upravo sišli s modne piste. Da li je za to zaslužna genetika, način života ili nešto treće?



Story: Koji su vaši i Filipovi dnevni rituali sa ćerkicom? Da li pokazuje već neke vaše karakterne crte?





Story: Da li je Noel već postala očeva mezimica?



Story: Kada ste rodili ćerku, mnogi su vas putem društvenih mreža napali zbog odabira imena. Čini se da vas je to iznerviralo? Kako ste se odlučili za ime?



Story: Prošle godine sklopili ste građanski brak i pomenuli da ćete se ovog leta venčati u crkvi. Jeste li već zakazali venčanje?





Story: U Srbiji važite za jednu od najlepših manekenki. Da li ste nailazili na predrasude zbog izgleda i kako reagujete na to?



Story: Osim što Filip ima brojne fanove u Rimu, i vas su navijači brzo zavoleli, kao i tamošnji mediji. Planirate li da nastavite karijeru u Italiji i da li ste već dobili neke poslovne ponude?



Piše: Maja Jovanović
makonda-tracker