Nele Karajlić - Trudim se da budem dobar tata i muž

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 6

Jadran Delic

28-06-2009 14:38h
moram da priznam da mi je jos uvijek jako zao sto Nele ne zeli da posjeti rodno Sarajevo iz kojeg sam i ja by the way. ako je vec Kusta prolup'o i postao takav kakav je, nije trebao Neleta povuci sa sobom i od njega napraviti takvu spodobu kakva je danas. jebi ga, mislim da obojica pate za Sarajevom, mada to naravno nikad nece priznati. Nele je prije godinu i nesto sam izjavio da kako stari, da ga sve vise vuce neka nostalgija prema rodnom mjestu i zavicaju. iako je i rekao da se vjerovatno nikad vise nece vratiti u Sarajevo. Nele, ako citate ovaj komentar, porucicu vam samo jedno : niko nikad nece zaboraviti vas kao jednog od najomiljenijih sarajlija i najpozitivnijih likova koje ovaj grad stvorio. pogotovo kad ste kao jedan od prvih na onom koncertu '91-ve onako ostavili snazan utisak pravog normalnog covjeka i nekog ko ne zeli rat. a to sad sto se o vama svasta pricalo i neke malo ruzne izjave koje su vam se pripisivale, to vise nikog toliko ne zanima. niste nikad nigdje javno nista ruzno za Sarajevo rekli niti bila sta uvredljivo, da bi vas ljudi zbog toga mogli osudjivati. licno se nadam da cete ipak jednom odluciti da se vratite u jos uvijek i vase Sarajevo, jer 30 godina zivota u njemu se ne mogu zaboraviti tek tako zar ne? mnogo pozdrava od jednog sarajlije koji vas jos uvijek cjeni :)

zorica popovic

07-08-2009 20:38h
uz svoju stariju sestru pocela sam da slusam zabranjeno pusenje kad sam imala deset godina i moje obozavanje ovog istorijskog benda nista nije promenilo do danas. sad imam trideset cetiri godine, blizance od cetiri i mogu vam reci da im se pusenje vec dopada!divim se opusu ove grupe, kao i nadrealistima i sloznoj braci i smatram da njihovo poznavanje bez sumnje spada u domen opste kulture na ovim prostorima. inace sam profesor solfedja i iako je moje opredeljenje klasicna muzika, odrastanje uz zabranjeno pusenje je definitivno izgradilo moj "neklasicni" muzicki ukus i na tome se beskrajno zahvaljujem!

ajdin

23-11-2009 19:27h
cuj nadam se da nece ici u bosnu. sto to bolan nele pa i mi smo ljudi. zivio ti meni care.

Amir

29-04-2010 04:37h
Dr. Nele ti si bijo i ostao legenda i ma sta ko govorijo, falis ti Sarajevu a mislim i ono tebi, ma ti si ba Bosanac bijo i ostao, zivijo ti meni

...........

11-08-2010 15:22h
dragi Nele,

nisam srpkinja, bosanka sam i neizmjerno vas cijenim i zao mi je sto ste ogorceni na Sarajevo i na Bosnu. imam 34 godine, od vas sam dosta naucila a u ratu propatila. ne znam, voljela bih da jednom dodjete u svoje Sarajevo

Elena

28-12-2016 23:36h
U jednom covjeku i njegovom umjetnickom stvaralastvu olicenje svega sta je Jugoslavija nekad bila i onoga sta se s njom desilo. Po mom misljenju Nele zasluzuje titulu "Dr. Balkanskih Nauka"
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: