DUBRAVKIN PRVI BRAK

Pre Madžgalja bila je u braku sa ovim poznatim glumcem: Znate li ko je PRVI muž Dubravke Mijatović?

0

Glumica i danas zrači lepotom po kojoj je prepoznatljiva od početka karijere

Prvi muž Dubravke Mijatović sa kojim ima ćerku Ivu
Prvi muž Dubravke Mijatović sa kojim ima ćerku Ivufoto: Damir Dervišagić

Dubravka Mijatović, legendarna glumica koja je oblikovala naše ekrane i pozornice, nosi sa sobom priču koja je jednako bogata koliko i njene uloge.

 

Njen sjaj na televiziji tokom devedesetih godina ostavio je pečat u filmskoj industriji, a malo ko zna da iza kulisa leži složena životna priča.

 

Pre nego što je pronašla svoju srodnu dušu u pokojnom Marinku Madžgalju, Dubravka je delila svoj život sa Goranom Radakovićem, kolegom glumcem koji ju je osvojio na setu filma "Tri palme za dve bitange i ribicu".

 

Njihova ljubav, premda ne tako medijski izložena, ostavila je trag i u vidu divne devojčice Ive, koju su dobili dve godine posle venčanja - 2000. godine, koja je danas Dubravkin ponos i radost.

 

Kasnije se par razveo, ali su ostali u korektin odnosima, da bi Dubravka 2007. ponovo izgovorila sudbonosno ''da'' svom kolegi Madžgalju.

 

Ipak, život nije uvek bio bajka. Smrt Marinka, sa kojim je dobila ćerku Saru, pogodila je glumicu kao oluja. Njihova ljubavna priča, ispunjena preprekama i društvenim osudama zbog njihove razlike u godinama, trajala je 7 godina, a kasnije su do glumčeve smrti ostali u dobrim odnosima.

 

Dok se nosila sa gubitkom, Dubravka pronalazi utehu u podršci svojih najmilijih. Na komemoraciji u "Ateljeu 212", njena hrabrost je bila neosporna, ali su suze tek potekle kada je zvuk Marinkove omiljene pesme “Svadbarskim sokakom” od Zdravka Čolića odjekivao dvoranom.

 

Dubravka se i dalje ostvaruje u upečatljivim ulogama, što na filmu, što u pozorištu, ali svoj privatni život drži dalje od medijske pažnje.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

 

 

makonda-tracker