POTRESNA PRIČA

"Boleće te samo kratko", rekao je: Manekenka zlostavljana kao dete, a potom je zatrudnela, ali nije znala ko je otac

0

Život poznate Indijke je od ranog detinjstva bio obojen teškim bojama koje su je pratile i kasnije tokom života

Padma Lakšmi je doživela zlostavljanje još kao devojčica
Padma Lakšmi je doživela zlostavljanje još kao devojčicafoto: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Danas slavna, uspešna i ostvarena voditeljka i model Padma Lakšmi je u svojim memoarima, koje je napisala 2016. godine, otkrila bolna iskustva kroz koja je prošla u detinjstvu i tinejdžerskoj dobi, a reč je o seksualnom zlostavljanju.

 

Dok je živela sa majkom u Njujorku, često je bila žrtva prijatelja njenog očuha, sa kojim je, kako navodi u memoarima, morala da leže u krevet sa tim muškarcem, budeći se sa njegovom rukom u njenom donjem vešu.

 

- Onda bi uzeo moju ruku i stavio je u svoj veš. Ne znam koliko puta se to ranije dogodilo, jer verujem da sam neke od takvih incidenata prespavala - napisala je Padma.

 

Ovo traumatično iskustvo je ubrzo rekla svojoj mami, koja joj je i poverovala, međutim, dalje upozoravajući očuha da njegov prijatelj zlostavlja njenu ćerku, on u to nije mogao da poveruje te su odlučili da je presele za Indiju.

 

 

Padmu Lakšmi je prvo zlostavljao prijatelj njenog očuha
Padmu Lakšmi je prvo zlostavljao prijatelj njenog očuhafoto: Profimedia

Lepoj Indijki su i tinejdžerski dani bili obojeni mračnim bojama, naime, sa 16 godina ju je tadašnji dečko silovao, o čemu je progovorila tek posle 32 godine.

 

- Otišli smo u njegov stan, zaspala sam i probudila sam se, a on je bio na meni. Pitala sam ga: "Šta to radiš?". Rekao je: "Boleće te samo kratko". "Molim te, nemoj', vrištala sam - ispričala je Padma za New York Times.

 

Odlučila je da o tome progovori najpre zbog svoje ćerke Krišne, a onda i zbog svih ostalih devojčica.

 

Još jedna potresna stvar u vezi sa ovom voditeljkom je ta da dok je bila trudna sa Krišnom, zapravo nije znala ko je otac tog deteta.

 

 

Kako se u isto vreme, 2009. godine, zabavljala sa dvojicom imućnih muškaraca - milijarderom Tedijem Forstmanom i investitorom  Adamom Delom, ne krijući jednog od drugog, jer kako je navodila, u to vreme nije želela ozbiljnu vezu.

 

 

Međutim, vest o trudnoći ih je sve zatekla - prvo i samu Padmu jer se u to vreme borila sa endometriozom i po proceni lekara nije mogla da ostane trudna , a zatim kada je vest saopštila Tediju, on je burno reagovao i u startu negirajući da je otac deteta, što je kasnije i test očinstva utvrdio.

 

Kada ga je prethodni bes popustio ipak se odlučio da dete odgaja kao svoje, i da test očinstva ne iznosi u javnost, čemu se voditeljka protivila.

 

Tedi je pred svoju smrt 2011. godine malenu Krišnu uvrstio u svoj testament, kako bi nasledila deo njegovog bogatstva, a prezime njenog biološkog oca Adama Deloma je dodato u Krišnin izvod iz matične knjige rođenih, ali tek nakon smrti Tedija Forstmana.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

 

makonda-tracker