talenat u genima

Gledali smo ga u "Tajnama vinove loze": Znate li koji slavni glumac je otac Bojana Krivokapića?

0

Glumac Bojan Krivokapić potiče iz glumačke porodice, a njegov otac je živa legenda domaće javne scene.

Bojan Krivokapić
Bojan Krivokapićfoto: Marina Lopičić

Bojan Krivokapić je od glumaca koje je šira javnost upoznala u filmu "Montevideo, Bog te video!", u kom je igrao Momčila Đokića Gusara, a kasnije smo ga gledali u serijama "Vojna akademija", "Istine i laži", "Dinastija", "Čizmaši" i drugim filmovima i serijama, kao i u pozorištu, gde aktivno glumi.


Bojan je već godinama u braku sa suprugom Taisom, s kojom ima ćerku Nevenu i sina Bogdana, ali i lepu ljubavnu priču, punu ljubavi, poštovanja, razumevanja i požrtvovanosti.

 

On je govorio o svojoj deci i tome koliko mu se život promenio otkako je zasnovao porodicu, ali mnogi ne znaju koji glumac je njegov otac.

 

Malo je poznato da je glumčev otac živa legenda našeg glumišta Miodrag Krivokapić, koji iza sebe ima skoro pet decenija bogate i uspešne karijere.

 

Jedna od novijih je uloga Radula Mišića u seriji "Tajne vinove loze", a tu su i Sale ("U raljama života"), Vićentije Rakić ("Jastuk groba mog"), Timotije ("Virdžina"), Sima ("Vratiće se rode"), profesor Vilotić ("Vojna akademija")...

 

1 / 6 Foto: Marija Mladjen/ATAImages

 

Bojanova majka je doktorka u penziji Svjetlana Krivokapić, koju je u mladosti njen suprug Miodrag jednom opisao kao "najlepšu ženu u Dubrovniku".

 

Svojevremeno je bila veoma strog kritičar. Znala je da se oduševi, ali i da mi bez reči kaže šta misli o predstavi, samo bi rekla: "Razgovaraćemo". Sasvim suprotno od onoga kada bi mi doletela u zagrljaj. Kada joj kažem kako je mnogo smekšala, ona mi odgovori: "Nisam, nego si ti sazreo", a ja joj vratim da je ona postala mnogo praktičnija i pažljivija, posebno kada je reč o Bojanu. Dopada joj se sve što on glumi — rekao je jednom prilikom Miodrag, koji sa suprugom, pored Bojana, ima još jednog sina, Damjana.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Glumac Milan Marić se oglasio povodom otvaranja Firefly Studios

 

makonda-tracker