zajedno od srednje škole

"Niko nije mislio da ćemo opstati!" Nenad Okanović zna tajnu srećnog braka, zbog porodice je URADIO SVE, a voli lepoticu

0

Glumac i voditelj Nenad Okanović već dve decenije je u braku sa svojom suprugom Željanom.

Nenad Okanović je ljubavi s istom ženom od 2004.
Nenad Okanović je ljubavi s istom ženom od 2004.foto: Antonio Ahel/ATAImages

Popularni srpski glumac i voditelj kviza "Ja volim Srbiju" Nenad Okanović osvojio nas je davnih dana ulogom sina Dragana u seriji "Selo gori, a baba se češlja".

 

On je od tada jedno od najpopularnijih imena domaće glumačke scene, a dok mnogi obožavaju njegov humor, o njegovom privatnom životu ne zna se mnogo.

 

Zapravo, glumac ne voli da u javnosti ističe članove svoje porodice, te mnogi ne znaju da je već 20 godina u skladnom braku sa suprugom Željanom, sa kojom ima dvoje dece.

 

 

Željana se, inače, ne eksponira u medijima, a ponekad pravi društvo svom suprugu na javnim događajima, pa smo je tako pre izvesnog vremena videli i na premijeri filma "Zaspanka za vojnike".

 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Ljubav Nenada i Željane datira iz školskih dana. Upoznali su se u gimnaziji i kao srednjoškolci započeli vezu, a venčali su se 2004. godine. Od prvog dana, Nenad je stoprocentno posvećen porodici, supruzi i deci, pa je zbog njih svojevremeno napustio glumu.

 

Od 2002. godine bio sam u pozorišnoj trupi sa još nekoliko glumaca i igrali smo predstave u Novom Sadu. Tri godine nakon toga supruga Željana i ja smo dobili prvog sina, Danila, i već tada sam napustio trupu da bih mogao da izdržavam porodicu jer nisam ništa zarađivao. Nisam želeo da mi roditelji pomažu. Tada sam napustio glumu i zaposlio se u Duvanskoj industriji u Senti na poziciji montažera da bih imao para da detetu kupim pelene – otkrio je on.

 

Nenad i Željana u brakku su od 2004.
Nenad i Željana u brakku su od 2004.foto: Marija Mladjen/ATAImages

 

Koja je tajna srećnog braka Okanovića?

 

Nenad i Željana maju dva sina, Danila i Trifuna, a glumac je u jednom intervjuu priznao da mnogi nisu verovali da će njihova ljubav opstati. Ipak, par je dokazao suprotno, pa se obožava još od srednjoškolskih dana

 

Zavoleli smo se u drugom razredu gimnazije i tada niko nije mislio da ćemo opstati. Željana je bila uzoran đak, a ja pomalo školska baraba. Imali smo sreću da se razumemo. Znali smo da ćemo se uzeti. I nije presudna samo ljubav, nego i poštovanje koje imamo i danas.

 

Nenad je otkrio jednom prilikom da se sa suprugom nikada ne svađa
Nenad je otkrio jednom prilikom da se sa suprugom nikada ne svađafoto: Dragana Udovičić

 Ne svađamo se, nikad se nije desilo da ne razgovaramo. Smatram da su takvo poštovanje i razumevanje presudni za dobar brak — rekao je Nenad Okanović jednom prilikom.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Okanović o glumi kod Danila Lazovića

 

makonda-tracker