slika i prilika

Zbog njih se vratila u Srbiju, mnogi kažu da veoma liči na MAJKU: Znate li kako izgledaju roditelji Tamare Krcunović?

0

Iako je imala mogućnost da živi potpuno drugačijim životom ona je odabrala Srbiju, da bi bila blizu njih, jer oni su joj oduvek bili najveća podrška 

KAKO IZGLEDAJU RODITELJI TAMARE KRCUNOVIĆ?
KAKO IZGLEDAJU RODITELJI TAMARE KRCUNOVIĆ?foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Glumica Tamara Krcunović domaćoj publici se predstavila kroz brojne uloge u domaćim, veoma gledanim serijama. Mnogi su je zavoleli kao doktorku koja radi u Urgentnom centru i bori se sa emocijama, nedaćama i životnim problemima.

 

Iako veoma popularna Tamara se u javnosti retko kada pojavljuje ako za to nema neki poseban razlog, novu predstavu, film ili seriju. Ipak, baš ta tajnovitost budi radoznalost među publikom i čitaocima, pa bi mnogi voleli da dublje zavire u privatni život lepe glumice. 

 

Tamara često zna da kaže da je kosmopolita i za to ima dobre razloge. Naime, ona je odrasla na dva kontinenta, živela u raznim zemljama, gde je stekla brojne prijatelje i kolege.

 

 

Retko ko zna da je ona išla u francusko obdanište u Beogradu, osnovnu školu završila u Alžiru, a srednju na Kipru. Ipak, kad je odlučivala šta je to što će biti njen životni poziv, Tamaru su srce i ljubav prema glumi vratili u Beograd gde je upisala glumačku akademiju.

 

- Rasla sam u Alžiru među ljudima koji drugačije izgledaju i imaju drugačije običaje, navike, jezike. To detetu otvori širinu prema različitostima u svakom smislu. Uvek se setim svoje osnovne škola koja je bila na vrhu brda i s pogledom na alžirsku luku. Iz školske klupe sam kroz prozor gledala prekookeanske brodove i one koji dolaze iz Evrope. Otišla sam tamo kada mi je bilo šest godina, a pre toga sam ovde ovde išla u francusko obdanište - ispričala je Tamara jednom prilikom za domaće medije.

 

Potom se osvrnula i na studentske dane u Parizu.

 

 

- Svi moji drugari sa klase su danas divni francuski glumci i u kontaktu smo. Ti dani u Parizu bili su fenomenalni, uvek se setim Aznavurove pesme ‘La boem’ koja priča o odrastanju na Monmartru, blejanju po tim ulicama u vreme kada ništa nije bilo toliko važno. Svako od nas da po pet franaka i skupimo da kupimo hranu i piće - ispričala je glumica za Kurir.

 

Ipak, ona kaže da je ljubav prema roditeljima uvek vukla nazad u Srbiju. Naglasila je i da bi osim u Beogradu mogla da živi u još jednom gradu.

 

 

- Jedino u Parizu. Francusku smatram svojom zemljom koliko i Srbiju jer kad čovek odraste uz neki jezik i kulturu, stvori se osećaj pripadnosti. A Francuska mnogo ulaže u kulturu. Dobijala sam stipendiju, pa se desi da mi jedan mesec uplate dupli novac. Prijavim, a oni kažu da nije greška već da sam to dobila za knjige koje želim da kupim -  rekla je Tamara.

 

Tamara ima veoma blizak odnos sa svojim roditeljima i oni su joj oduvek bili velika životna podrška. Glumica je ranije često znala da podeli njihove zajedničke fotografije na osnovu kojih smo mogli da vidimo da veoma liči na svoju majku. 

 

Bonus video:

Pevač priznao koja glumica mu se jako svidela

 

makonda-tracker