tako se to radi!

Efekat će biti – ČISTA NADMOĆ: Modna lekcija Tamare Krcunović koju morate da usvojite pred sezonu svadbi i matura

0

Kako se obući za posebne i svečane prilike? Ovaj mali trik Tamare Krcunović može biti od pomoći...

Tamara Krcunović na nedavnoj pres konferenciji povodom  premijere predstave Laž
Tamara Krcunović na nedavnoj pres konferenciji povodom premijere predstave Lažfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Trend ženskih odela osvojio je proteklih sezona svetsku modnu scenu, a svačiji omiljeni elegantni komplet viđamo svugde i u svim mogućim zamislim situacijama.


Elegantne dvodelne setove sastavljene od sakoa i pantalona trendseterke nose s patikama koliko i sa elegantnom obućom, a oni više nisu rezervisani samo za najsvečanije trenutke već ih viđamo i u nešto ležernijim trenucima.

 

Prosto, odela su toliko efektna i pružaju osećaj elegancije da im nije lako odoleti!


S nošenjem odela najvažnije je imati meru i savršeno odabrati kombinaciju u koju će se ono uklopiti, a glumica Tamara Krcunović pre nekoliko dana nam je pokazala jednu od najlepših varijanti koje smo videli ove sezone.

 

Šarmantna Tamara, koja spada u naše najvrednije i najzauzetije glumice u poslednje vreme i nedavno smo je gledali u novoj sezoni serije "Južni vetar", pozirala je u Beogradskom dramskom pozorištu u savršenom autfitu za proleće i leto.


Glumica je za ovu priliku odabrala dugački strukirani sako s tankim reverima, model klasičnog dizajna koji je vrlo praktičan i može da kombinuje sa farmerkama, mini-suknjom...

 

 

Bilo čim što zamislite! Međutim, Tamara Krcunović birala je vrhunsku eleganciju, te je ponela duboke pantalone blago zvonastih nogavica, a način na koji je dopunila je stajling je besprekoran.


Naime, uz krem odelo glumica je ponela isključivo svetle tonovenude salonke špicastog vrha i tankih štikli i belu bluzu ukrašenu decentnom čipkom oko V-izreza.

 


Odabravši samo svetlije nijanse, ona je postigla clean i sveden izgled, koji odiše otmenošću. Obično se ovakav look gradi monohromatskim izdanjima, ali ukoliko mudro kombinujete nijanse efekat je još bolji, dinamičniji i efektan.

 

 

makonda-tracker