ultrašik

Viktorija Bekam ih nosi samo tako: Tamara Krcunović zna kako da farmerke izgledaju kao komad od milion dolara

0

Stari modni trik koji trendseterke obožavaju ovih dana je bio izbor i popularne glumice Tamare Krcunović

Glumica Tamara Krcunović
Glumica Tamara Krcunovićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumica Tamara Krcunović briljira i u filmovima i u serijama, ali se ona najbolje oseća u pozorištu, gde nas oduševljava iz predstave u predstavu, uvek drugačija i uvek maestralna.


Odnedavno jednu od omiljenih dama naše javne scene gledamo i u predstavi "Laž" Nikole Ljuce, koju u Beogradskom dramskom igra s Miodragom Radonjićem, Milošem Bikovićem i Jelisavetom Orašanin Teodosić.


Kao žena teatra, Tamara najčešće na Instagramu i deli fotografije iz pozorišta, a juče je objavila jednu za koju je pozirala uživajući u gledalištu.


Svi mogu da se bave pozorištem, pa čak i glumci ili – ako postoji mesto gde je sve moguće, to je pozorište, ili – nema pravog pozorišta bez rizikovanja – napisala je glumica na srpskom, francuskom i engleskom jeziku u opisu ove fotografije.

 


Tamara je ovom prilikom pozirala u vrlo šik odevnoj kombinaciji, a odabrala je jednostavne farmerke od svetlog džinsa, duboki model koji je kombinovala savršeno.


Uz strukirani beli blejzer i rebrastu bluzu ona je ponela obuću kakva će i ove godine biti apsolutni hit prolećne i letnje sezone – slingback, odnosno cipele otvorene pete.

 

Njen izbor su salonke sa štiklom, ovog puta nešto nižom, i to model špicastog vrha uz koji se postiže vrlo otmen izgled. Dok je njen autfit vrlo sveden, obuća je raskošne crvene boje, čime "razbija" ovo modno izdanje i čini ga još efektnijim, a ovo je stara caka kojoj trendseterke često pribegavaju.


Upravo je spoj salonke upečatljive boje u kombinaciji s farmerkama najčešći izbor dizajnerke Viktorije Bekam, koja bira ovaj spoj za razne prilike, od dana u kancelariji preko porodičnog slavlja do izlaska s prijateljima.

 

Još fotografija Viktorije Bekam u ovoj kombinaciji pogledajte u galeriji.

 

1 / 5 Foto: @victoriabeckham/Instagram

 

 

makonda-tracker