tragično

Samo što je proslavila 44. rođendan, desilo se NAJGORE: Nesrećna ŽIVOTNA PRIČA meksičke glumice koja je opčinila BALKAN

0

Umesto da igra uloge u najpopularnijim serijama, vodila je najtežu bitku – bitku za svoj život – i izgubila ju je 

Lorena Rohas
Lorena Rohasfoto: El Universal / Zuma Press / Profimedia

Meksička glumica Lorena Rohas se proslavila ulogama u brojnim meksičkim sapunicama, ali publika nije imala sreću da je dugo gleda u njima.

 

Glumom je počela da se bavi 1990. godine nakon što je svoj prvi ugovor potpisala sa produkcijskom kućom Televisa. Njena neobična lepota učinila je da je ljudi veoma brzo zavole, a srpska publika ju je gledala u seriji "Druga strana ljubavi".

 

Ova serije je emitovana kod nas 2006. godine, a Lorena je igrala ulogu Isabel Arhoho. Osim glume, njena velika ljubav je bila i muzika, pa je 2001. godine izdala i svoj prvi muzički album.

 

Ipak, priliku da još koji put zaigra pred malim ekranima nije dobila, jer joj je dijagnostikovan rak dojke 2008. dok je pokušavala da zatrudni. Bila je sigurna da će iz te bitke izaći kao pobednik, ali rak je metastazirao i na druge organe. Ubrzo je saznala da joj se rak proširio na jetru, ali se ipak borila za život i nije gubila nadu.

 

Ipak, izgubila je bitku sa ovom opakom bolešću samo šest dana nakon što je proslavila 44. rođendan.

 

LORENA JE PREMINULA U 44. GODINI
LORENA JE PREMINULA U 44. GODINI foto: Nancy Kaszerman / Zuma Press / Profimedia

Ostaće poznata po ulogama u meksičkim sapunicama poput "Ljubav i greh", "Druga strana ljubavi", "Srcekradljivac"  i mnogim drugim.

 

Brojne kolege ostavile su poruke preko svojih društvenih mreža da će im nedostajati Lorena.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Rak se ne razvija preko noći, savet ginekologa

 

 

makonda-tracker