(foto)

Od kartonske kutije i dve viljuške do najteže borbe — u dobru i zlu: Radoš Bajić samo jednu ženu voli duže od 50 godina

0

Proslavljeni glumac i reditelj Radoš Bajić sa svojom suprugom Milenom ima dirljivu i posebnu ljubavnu priču.

Radoš Bajić voli samo jednu ženu već decenijama, svoju suprugu Milenu
Radoš Bajić voli samo jednu ženu već decenijama, svoju suprugu Milenufoto: Antonio Ahel/ATA Images

Srpski glumac, scenarista i reditelj Radoš Bajić već godinama važi za jednog od najpopularnijih stvaralaca na glumačkoj sceni Srbije. On je postigao velike uspehe od sedamdesetih godina, kada je krenuo da glumi, a kruna njegove karijere svakako je serija "Selo gori, a baba se češlja", gde je ujedno odigrao i ulogu Radašina

 

Pre nekoliko meseci je svetlo ugledao Bajićev film "Heroji Halijarda", a on se oprobao i u ulozi pisca. Ipak, nijedan uspeh mu verovatno nije tako drag kao onaj koji je ostvario kod svoje kuće i sa svojom porodicom i suprugom. 

 

Naime, Bajić je već decenijama u ljubavi sa jednom ženom, svojom suprugom Milenom. Radoš i Milena Bajić upoznali su se početkom sedamdesetih, kako je on otkrio jednom prilikom, a potom su zajedno ostvarili divnu ljubavnu priču.

 

Par zajedno ima dvoje dece: sina Nedeljka Bajića, poznatog glumca i producenta, i ćerku Jelenu Bajić Jočić, koja se proslavila kao režiserka i producentkinja.

 

Nedavno je Radoš objavio fotografiju na Instagramu kojom se obratio ćerki Jeleni, čestitao joj na poslovnim uspesima i diskretno naglasio da je i za to — najzaslužnija majka. 

 

Na današnji dan, 4.maja 1973. godine, upoznao sam prelepu Milenu Bjelić, koja će posle tri godine postati Bajić... Ručak na kartonskoj kutiji, dve viljuške i dve kašike, iznajmljena soba s upotrebom zajednčkog kupatila – borba, odricanja, skromnost, istrajnost, poverenje i beskrajna ljubav... koja traje do danas... Na mnogaja ljeta – napisao je on pre izvesnog vremena na Instagramu uz fotografiju svoje drage.

 

 

 

Ipak, njihov život imao je mnogo uspona i padova, a najveća prepreka koju su imali jeste ona kada je reč o Mileninom zdravlju. Par je zajedno prošao kroz velike muke i tešku borbu Bajićeve lepše polovine s rakom dojke.

 

Ja sam suprug žene koja je bila obolela od raka dojke, a iskreno želim da ohrabrim sve majke, sestre, supruge, ćerke, bake, i da im kažem da na kraju tunela ima svetla. I Radojka je u seriji nastavila da živi, kao što je i moja supruga Milena. Dvesta osamdeset osam dana sam sa njom proveo na beogradskom Institutu za onkologiju, pomažući joj u grozničavoj i teškoj borbi. Iako sam uvek čuvao svoj privatni život kao oazu, u dogovoru sa suprugom i decom, odlučio sam da izađem pred javnost sa svojim iskustvom zarad svih onih žena kojima treba pomoć — rekao je ranije Radoš Bajić za medije.

 

 

Majka, baka, supruga, drug, prijatelj, borac, stub kuće, ljubav mog života… Ovih dana, bez povoda, samo zbog osmeha…Moja Milena…Idemo dalje…Hvala ti, Bože — krajem prošle godine je u opisu Milenine fotografije iz bolnice napisao Radoš.

 

On je tada otkrio da je fotografija nastala tokom redovne kontrole i da se njegova supruga oseća dobro.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima

 

Bonus video

"OVAKAV MARKETING NI NAJBOLJE KOMPANIJE NE MOGU DA OSMISLE!" Radanov najavio: Heroji Halijarda će se ozbiljno približiti REKORDIMA

 

makonda-tracker