bezbrižna vremena

Povod je divan, a emocije – GORKO-SLATKE: Anja Mandić podelila prelepu staru Mande i nje koju ranije niste videli

0

Na poseban dan za njihovu porodicu, slavna glumica zavirila je u stare porodične albume i pronašla pravo blago za sve koji su obožavali njenog pokojnog supruga

Milorad Mandić Manda i Anastasija Anja Mandić godinama su bili u skladnom braku
Milorad Mandić Manda i Anastasija Anja Mandić godinama su bili u skladnom brakufoto: Damir Dervišagić

Proslavljena glumica Anastasija Anja Mandić godinama je bila u skladnom braku s glumcem Miloradom Mandićem Mandom, koji je iznenada preminuo na sceni 2016. godine.


Par je zajedno proveo mnogo divnih godina, a dobili su i sina Andriju, koji se priključio velikoj porodici, budući da je legendarni glumac u prvom braku dobio i Marka, Mariju i Filipa.


Najmlađe od Mandine dece danas je mladić, a na dan kada Andrija puni 17 godina, njegova majka podelila je na Instagramu staru fotografiju njegovog pokojnog oca i nje.

 

Na današnji dan ovi "tinejdžeri" postali su roditelji. Srećan ostao, Andrija – poručila je Anja svom sinu.

 


Kako su Anja i Manda pričali jednom prilikom, za njihovu ljubav "kriva" je jedna predstava, a glumica je izgradila sjajan odnos s glumčevom decom iz prvog braka.


Prema svojoj deci ostao sam isti kao što sam bio i pre braka, pa su shvatili da ih Anja ne ugrožava. Naprotiv, veoma brzo ih je zavolela i s njom su dobili jednog prijatelja koji o njima i te kako brine kada ja nisam tu – rekao je Manda pre više od 10 godina za Story.


Glumac je tada istakao da je spokojan pored Anje i da mu je ona najverniji saveznik u rešavanju problema.

 

Milorad Mandić Manda i Anastasija Anja Mandić bili su jedan od omiljenih parova naše javne scene
Milorad Mandić Manda i Anastasija Anja Mandić bili su jedan od omiljenih parova naše javne scenefoto: Damir Dervišagić

Ona je osoba koja mi prija i pored nje se osećam nekako mirno. Prepuna je poverenja i ume da sluša. Pošto se često povlačim u sebe, Anja ima potrebu da mi na što bolji način predoči rešenje problema. Previše verujem ljudima, smatram da su svi pošteni, a ona je uvek tu da me upozori pre nego što udarim glavom o zid – rekao je glumac.


Kako je tada istakao, u supruzi je pronašao i najboljeg prijatelja.


Veoma pazi na mene i pošto me dobro poznaje u stanju je da me na vreme posavetuje. Osim toga što smo kolege i supružnici, ja nemam boljeg prijatelja od nje – priznao je Manda.

 

BONUS VIDEO

Sanja Marinković u emisiji Sceniranje

 

makonda-tracker