neraskidiva veza

MELANIJA SE IPAK NAJBOLJE SNALAZI U ULOZI – MAJKE: Zanimljive i PRILIČNO neočekivane činjenice koje su sve iznenadile

1

Ove detalje o prvoj dami Amerike sigurno niste znali

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Proteklih godina često se pisalo o obrazovanju i modnim izborima Melanije Tramp, kao i o njenom odnosu sa suprugom, ali postoji strana nje koja nije bila toliko interesantna medijima, a otkriva mnogo o prvoj dami Amerike. U pitanju je njena uloga majke i način na koji se postavila prema njoj.

 

Tokom braka s Donaldom Trampom, koji je počeo 2005. godine, par je dobio samo jedno dete - dečaka po imenu Baron, za kog mnogi kažu da je mamina slika i prilika.

 

1. Melanija je i te kako uključena u Baronovo odrastanje


Supruga nekadašnjeg biznismena i današnjeg američkog predsednika negovala je svog sina u njegovom ranom detinjstvu iako je mogla da računa na pomoć najboljih dadilja na planeti.


Kako je i sama prva dama jednom prilikom izjavila, Donald se nije previše bavio Baronom dok je bio beba.


- On mu nije menjao pelene i meni je to sasvim u redu. To nije važno.

 

foto: Profimedia

2. Održava balans između karijere i roditeljstva


Melanija nije započela svoj rad na dizajniranju nakita dok njen sin nije krenuo u školu. Sve što se tiče posla, ona radi dok je Baron zauzet školom.


- Ja sam mama s punim radnim vremenom; to je moj prvi posao. Najvažniji posao do sada. Kad je on u školi, tek onda idem na sastanke, pravim skice i radim sve ostalo.

 

3. Pažljivo planira i vaspitanje


- Mislim da je važno dati detetu prostor da pravi greške kako bi učio. Greške grade krila kako bismo kasnije u životu leteli i otišli svojim putem - istakla je svojevremeno Melanija.


Ona je dodala da je važno ponekad pustiti dete da padne kako bi naučilo kako da se samo podigne jer će tako biti spremno za situacije kada mama i tata nisu u blizini.

 

foto: Profimedia

4. Bilo joj je važno da Baron nauči njen maternji jezik


Pre desetak godina, supruga Donalda Trampa objasnila je da je njen sin, koji je tada imao tri godine, trilingvista: govorio je engleski, francuski i slovenački.
Baron i danas tečno govori maternji jezik svoje majke, a obično ga koristi kad razgovara s Melanijim roditeljima.


5. Melanija ohrabruje Baronovu kreativnost


Čak i ako ga stvaralačka energija natera da izazove haos, Baronovoj mami je važno da njen mezimac bude kreativan.

 

- Njegova mašta je u porastu i važna je. Crta po zidovima svoje sobe, ali to može da se prefarba. Jednog dana se igrao pekare i na zidu je bojicama napisao Baronova pekara. On je veoma kreativan, a ako deci stalno govorimo "ne, ne, ne", gde će njihova kreativnost otići?

 

1 / 9 Foto: Profimedia

 

 

 

makonda-tracker