da li ste znali?

Godinama kasnije — ovo retko ko zna o njima! Ova poznata voditeljka je sestra Vanje Miloševića, partnera Snežane Đurišić

0

Snežana Đurišić i Vanja Milošević već godinama su u emotivnoj vezi, a malo ko zna ko je njegova sestra.

Vanja Milošević i Snežana Đurišić
Vanja Milošević i Snežana Đurišićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Snežana Đurišić nakon smrti muža našla je ljubavnu sreću sa poznatim doktorom, ginekologom Vanjom Miloševićem. Njih dvoje danas važe za jedan od najskladnijih parova među poznatima, a retko kada se u javnosti pojavljuju jedno bez drugog, u kojoj god prilici.

 

Kako su se upoznali Vanja Milošević i Snežana Đurišić?

 

Slavna pevačica narodne muzike poznatog ginekologa upoznala je spletom sudbinskih okolnosti.

 

Ja u slučajnosti ne verujem. U momentu kad sam bila spremna da se ponovo pojavljujem u javnosti, otišla sam na promociju knjige Jelene Bačić Alimpić i srela Vanju. Znala sam ga 20 godina pre toga i od tad se nismo videli. Bio je u tom istom restoranu nezavisno od promocije, prišao da se pozdravi i pozvao me da sednem sa njim i njegovim prijateljima na kafu — izjavila je Snežana.
 

Pevačica je dodala i to da se odmah pri susretu osetila čudna energija, a nakon par izlazaka javila se ljubav u kojoj Vanja i ona uživaju i danas. Oboje imaju decu iz prethodnih brakova, a navodi se i da zajedno žive u vili u Jajincima.

 

1 / 8 Foto: Sonja Spasić

 

Ipak, neke stvari ostale su o njima nepoznate do danas, pa i to da je ginekolog u srodstvu sa poznatom voditeljkom i novinarkom.

 

Ko je sestra Vanje Miloševića?

 

Reč je o Vesni Milanović, koja je svojevremeno u emisiji "Zvezde Granda Specijal" otkrila da je upravo Vanja njen brat od tetke, te da joj je poznata pevačica sada snaha!

 

Ona je privilegovana kao zaova, malo zla ali je naša — našalila se tada Snežana.

 

Vesna Milanović
Vesna Milanovićfoto: Ana Paunković

Inače, Vesna nije krila koliko joj je značajan u životu Aco Pejović.

 

Nije tajna da je ovaj čovek spasao meni život, ja sam mu zahvalna i on je moj omiljeni, pa deset prazno, pa onda svi ostali. Niko se neće uvrediti ni naljutiti, jer znaju da je to neka bratsko-sestrinska ljubav — rekla je Vesna jednom prilikom, prenosi Grand.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

"JEDNOM SAM TO PROBALA" Da li treba mešati posao i ljubav? Estrada za Kurir TV: Takav nam je posao, sve radimo na emociju

 

makonda-tracker