recept besprekorne linije

Tajna je u jednom napitku: Kako je Snežana Đurišić smršala 21 kilogram za DVA meseca?

0

Pevačica Snežana Đurišić podelila je "trik" kako je uspela da smrša i dovede liniju do savršenstva. 

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Snežana Đurišić (63) već decenijama je na domaćoj muzičkoj sceni i mnogi je nazivaju "kraljicom narodne muzike".

 

Tokom svoje bogate karijere i života imala je nekoliko puta problema sa viškom kilograma, ali je uvek uspevala da se izbori sa njima i dotera liniju do savršenstva.

 

Zbog prirode svog posla i čestih nastupa, Snežana Đurišić ne uspeva uvek da se hrani zdravo, a nekad joj slatkiši predstavljaju najvećeg neprijatelja. 

 

- Na slatkiše sam posebno slaba! Nekada ih izbegavam, a nekad sebi dam oduška i uživam u njima.

Poslednji put kada je imala problem sa kilogramima, za samo dva meseca je uspela da smrša čak 21 kilogram


Kako je priznala svojevremeno u jednoj televizijskoj emisiji, tajna njenog brzog gubitka kilograma leži u jednom napitku.

– Suvišne kilograme sam dobila dok sam bila kod kćerke u Americi. Tamošnja kultura ishrane savršeno se uklopila sa hedonistom u meni. Taj višak me je motivisao da se povežem sa vojnikom u sebi i da se dva meseca pridržavam specijalne ishrane. Jela sam samo lubenice i pila sok od njih i tako smršala 21 kilogram – otkrila je ova pevačica.

 

Da ne bude da je samo sok od lubenice zaslužan za njenu besprekornu liniju, pevačica je otkrila i da je sve vreme imala treninge dva, tri puta nedeljno.

 

 

 

makonda-tracker