paparaci ga uhvatili

Kako Novak Đoković zaista izgleda u 36. godini? Fotografije iz Španije pokazale zbog čega mu 10 godina mlađi nisu ravni

0

Novak Đoković je u Marbelji pokazao kako zaista izgleda u 36. godini.

Novak Đoković tokom treninga u Marbelji
Novak Đoković tokom treninga u Marbeljifoto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Slavni teniser Novak Đoković trenutno se nalazi u Marbelji, u Španiji, gde su ga paparaco fotografi "uhvatili" tokom treninga. Kao i uvek, najbolji teniser vredno trenira kako bi ostao u top-formi, ali osim što se to odražava na njegovu vrhunsku igru, to je očigledno i kad je reč o njegovoj figuri!

 

Novaka su fotografi uslikali u trenutku kada je skinuo majicu, gde je pokazao vitkost i mišiće, na čemu bi mogli da mu pozavide i 10 godina mlađi momci. 

 

Naravno, osim treninzima, Novak to duguje i zdravom načinu života i ishrani, a i on i njegova supruga Jelena govorili su o principima ishrane i namirnicama koje su zauvek odbacili, među kojima jesu i gluten i šećer.

 

Novak Đoković bez majice
Novak Đoković bez majicefoto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Novak je jednom prilikom otkrio koje to napitke pije "na prazan stomak", što mu da potrebnu energiju onda kada mora da trenira.

.

— Kad ustanem iz kreveta, pijem toplu vodu s limunom. Onda na prazan stomak pijem sok od celera, a potom pravim pauzu, pa pijem smuti, zeleni smuti s različitim algama, voćem i superhranom, što mi pomaže da održim mentalnu bistrinu i da se osećam dobro. Jedem i dosta voća, salate, a ne volim da jedem bilo koju hranu koja iziskuje mnogo energije za varenje, posebno u prvom delu dana kad mi treba energije za trening — istakao je jednom prilikom Novak.

 

Novak je uvek u top-formi
Novak je uvek u top-formifoto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Bonus video

"NOVAK SE BORI ZA PRAVA IGRAČA, IMA STAV U MONOTONIJI JEDNOUMLJA" Opovrgnute žestoke izjave Rene Stabs prema svetskom broju jedan!

 

makonda-tracker