nema lepše fotografije danas

Najmlađu UNUČICU nije ispuštao iz ruku: Željko Samardžić na koncertu s unucima i SUPRUGOM - svi su gledali samo u nju

0

Uoči velikog koncerta Željko je imao najlepšu moguću podršku 

ŽELJKO SA UNUCIMA I SUPRUGOM NA KONCERTU U BEOGRADU
ŽELJKO SA UNUCIMA I SUPRUGOM NA KONCERTU U BEOGRADU foto: Zorana Mandic/ATAImages

Jedan od naših najpopularnijih pevača Željko Samardžić održao je sinoć u Beogradu koncert o kojem se dugo pričalo. On je okupio ljubitelje dobre muzike, a tu mu je, kao podrška, bila i cela porodica.

 

Iako veoma popularan Željko se retko kada u javnosti pojavljuje bez nekog dobrog razloga, a ovo je bila prilika da ga vidimo sa najmlađim članovima porodice, sa unucima. 

 

Pevač je u društvu supruge Maje i troje uničića pozirao na crvenom tepihu pre čemu nije ispuštao iz ruku svoje mezimče, najmlađu unuku, koja ima oko dve godine. 

 

 

Željko nikada nije krio da je porodičan čovek i da su mu mišljenje i podrška supruge i ćerki, a sada i unuka, izuzetno važni, a otkrio je i da ga oni prate na svakom koncertu, kada se za to ukaže prilika:

 

1 / 5 Foto: Zorana Mandic/ATAImages

 

- I te kako sam privržen svojoj porodici, oni su moja najveća podrška. Moja najmlađa unuka je sa mnom - ispričao je pevač za domaće medije jednom prilikom.

 

Ovo nije prvi put da cela porodica prisustvuje koncertu velikana srpske pop muzike, a prošle godine su ga takođe podržali, a najmlađa unuka tada jedva da je imala godinu dana.

 

I tada je ponosni deka držao u naručju dok su stariji unuk i unuka pozirali pored bake i deke čineći ih tako najsrećnijim ljudima na svetu. 

 

Bonus video:

Zavirite na koncert Željka Samardžića u Beogradu 

 

 

 

 

makonda-tracker