iskreno o svemu

NEMAM VIŠE PRAVA NA GREŠKE U ŽIVOTU: Slađa Delibašić priznala zašto je već duže vreme SAMA i zbog čega NE ŽELI da se upušta u nove romanse

0

Nekadašnja članica grupe Đogani fantastiko Slađa Delibašić žarila je scenom devedesetih, ali i danas nastupa sa starim hitovima koje publika obožava.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sladja Delibasic (@sladjadelibasic) on


Da li se družiš s nekim od starih kolega?

 

- Ne družim se ni sa kim u smislu da pijem kafu, a kod mene su jedino bili Ivan Gavrilović i njegova supruga Marina. S njima idem i na ručak ponekad.

 

Zašto ne izlaziš?

 

- Mnogo mi je lepše da budem sama, jer sam mnogo puta pogrešila. Bila sam lider grupe Đogani, ali sam posle braka imala tri-četiri veze i stalno je bilo neke ljubomore i ludila i stvarno ne želim ni da naiđem na nekoga ko će mi napraviti neki problem u životu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sladja Delibasic (@sladjadelibasic) on

Možda ti treba malo vremena?

 

- Ma, ne treba mi vremena, gade mi se. Nemam više prava da pogrešim u životu, a ni da dam na značaju nekome da bi bio sa ovakvom ženom. Sve je ostalo u lepom sećanju, jer je svako s razlogom bio tu. Već duže vreme sam sama. Smatram da ne postoji muškarac za mene, a muka mi je od upoznavanja. Radim na sebi, treniram, baš uživam.

 

Kako provodiš slobodno vreme, čuvaš li unuku?

 

- Ustajem u šest, ležem u pola deset. Privržena sam veoma deci i stalno sam s njima. Čuvam unuku i ona me je preporodila. To je prava ljubav, ali pokušavam da budem autoritet. Predivan mi je život, stvarno.

 

 

makonda-tracker