glossy intervju

ZA LJUBAV NIKADA NIJE KASNO: Sergej Ćetković iskreno o braku i porodici, a evo čemu se trudi da nauči svoje NASLEDNICE

0

Naš proslavljeni kantautor  u intervjuu za Glossy otvoreno govori o muzici, karijeri, ali i porodici, naslednicama i braku, iskreno priznajući da za ljubav nisu potrebne reči, već dela i iskrena osećanja, te da svako ima prava na nju.

foto: veri veroza

Prošle godine ste osmislili i realizovali prvu srpsku crtanu seriju koja nosi ime po vašim kćerkicama -“Lola i Mila”. Kakvo je ovo iskustvo za vas?

 

Novo, izazovno i inspirativno. Napravili smo nešto što je naišlo na topao prijem kako kod roditelja, tako i kod dece i na to smo Kristina i ja najponosiji. Za veoma kratak vremenski period “Lola i Mila” su postale veliki hit i svakodnevno dobijamo sjajne komentare sa svih strana, što je veliki podstrek za dalji rad na crtanom filmu i nove epizode koje uveliko, s velikim entuzijazmom, pripremamo.

 

Da li biste nešto promenili kod sebe i šta?

 

Ako izuzmemo neke svakodnevne navike, koje su uglavnom nevažne, ništa preterano. Kao što sam i rekao, na putu promena i sazrevanja, verujem da sam pronašao pravu meru sebe kao čoveka, umetnika, supruga, oca, prijatelja. Zadovoljan sam i miran. Neka tako i ostane i sve će biti u redu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by sergej cetkovic (@cetkovics) on

Ova godina vam je u znaku broja 20. Obeležavate 20 godina karijere i sa suprugom proslavljte 20 godina braka. Kako se osećate povodom ovih jubileja? 

 

Ispunjeno, ostvareno i srećno. Na oba polja sam čovek koji je ostvario većinu svojih snova, kojih ima još, ali je temelj jak i stabilan. Nikada moja ljubav nije trpela zbog karijere i obrnuto, a to je veliki uspeh zbog kog sam, zaista, privilegovan. Verujem da će i narednih dvadeset godina, u tom smislu, biti podjednako uspešne.

 

Kakvi su vam planovi za naredni period?

 

Vreme je za novi album, koji polako pripremam. Punih pet godina je prošlo od prethodnog, ima mnogo lepih pesama koje želim da poklonim publici i nadam se da ću, do kraja godine, realizovati taj plan.

 

 

makonda-tracker