glossy intervju

NEMA ČAROBNE PILULE ZA DOBAR BRAK: Željko Vasić iskreno progovorio o porodici i roditeljstvu i priznao čemu se trudi da nauči NASLEDNIKE

0

U susret velikom koncertu koji će 5. aprila održati u Kombank dvorani, Željko Vasić u intervjuu za Glossy.rs govori o najjnovijem singlu, učešću na Beoviziji, ali i o novim projektima.

foto: Dragan Kadić

 

Kojim vrednostima se trudite da naučite sina Andreju i kćerku Lenku?

 

Svemu onome što nam danas manjka. Voleo bih da budu časni, pošteni i dobri ljudi. Naravno moraju da budu obrazovani. Znanje je nešto što vam niko nikada ne može oduzeti.

 

Prošle godine ste imali veliku turneju po svetu. Obišli ste mnoge gradove i destinacije. Koja vam je bila najzanimljivija i na vas ostavila jak utisak?

 

Definitivno Kanada. Prelepa velika zemlja, sa 30 i nešto miliona stanovnika. Nedovoljno naseljena i veoma prostrana. Izuzetna zemlja za život u svakom smislu.

 

Svoje muzičke početke vezujete za Herceg Novi i festival Sunčane skale. Koliko je zapravo ovaj grad vama doprineo i pomogao u vašim muzičkim počecima?

 

Nastupao sam godinama na moru, između ostalog i u HN-u. Taj festival je nekada bio veoma propraćen. Imao sa sreće da se predstavim sa pesmom “Žena kao ti” koja je odmah bila izuzetno dobro prihvaćena kod ljudi.

 

Osoba ste koja nema nijedan skandal, a takođe ne volite ni mnogo da se eksponirate vam muzičkog domena. Da li mislite da je upravo to tajna vašeg uspeha?

 

Sve ie stvar izbora. Da li želite da vas pamte po skandalima ili po muzici i pesmama. Izabrao sam svoj put.

 

Tradicionalno već svake godine na proleće obradujete publiku koncertom u prestonici. Tako ćete učiniti i ove godine 5. aprila u Kombank dvorani. Śta nam spremate i zbog čega ste se opet odlučili za ovu dvoranu?

 

S obzirom na to da ne nastupam nigde u Beogradu, ovaj koncert 5. aprila u Kombank dvorani (Dom sundikata) je jedino mesto gde me ljudi koji vole moju muziku mogu čuti. Ujedno taj koncert prestavlja početak ovogodišnje turneje. Kada uzmem u obzir veliki bend, gudače i celu ekipu muzičara, moram da kažem da su upitanju veoma glamurozni koncerti širom Srbije i regiona. To su stvarno koncerti koji se ne propuštaju.

 

 

makonda-tracker