život piše romane

Preživela je TRAUMU od koje se NIKAD NIJE OPORAVILA: Popularna voditeljka otvoreno govori o DRAMATIČNOM periodu u svom životu

0

Nataša Pavlović u intervjuu je progovorila o izbeglištvu, ali o porodici i srećnom životu koji sada vodi.

 

Srećno ste udati za producenta Predraga Pavlovića. Šta je, po vama, skladan brak?
- Poverenje, razumevanje, sloboda... a ljubav se podrazumeva, bez toga ništa. Uskačemo jedno drugom u pomoć kad god treba, ne pitamo šta je čiji posao. Sloboda je odsustvo svakog sputavanja koje vas ograničava kao osobu. Bogu hvala da moj suprug i ja s tim nemamo problema, imamo slobodu i lakoću življenja.

 

Izjavili ste da je najbolje da čovek, tek pošto je iživeo neke svoje ludosti i greške, stvori porodicu...
- Apsolutno. Da nisam toliko proputovala i izlazila, mislim da ne bih bila ni upola dobra supruga i majka. Sada mi ne pada teško što danima ne mogu da izađem iz kuće zbog dece, što ne mogu naveče da idem s drugaricama gde hoću, jer sam sve to prošla.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nataša Pavlović (@prakticna.zena) on

Kako izgleda vreme koje odvajate za sebe?
- Skoro da ga uopšte nemam, jedino što odvajam su ti trenuci da se vidim s drugaricama. Prestala sam da idem na fitnes, a više i ne čitam kao nekada. Redovno kupujem knjige, ali ne stižem da ih pročitam. Imam mnogo knjiga "na čekanju".

 

Šta za vas zaista znači "praktična žena"?
- Zadovoljna žena. Žena koja ne mora po svaku cenu sve da uradi, koja nije savršena. Obična, jednostavna, koja želi da bude zadovoljna svojom porodicom i sobom. Ona ide kroz život uzdignute glave i rešava stvari u hodu.

 

Žena s kojom se može živeti?
- Upravo to!

 

 

makonda-tracker