teško je bilo

Prevelika želja može da dovede do kontraefekta: Popularna voditeljka razvela se, ponovo udala i tek onda OTPOČELA BORBU ZA DECOM (FOTO)

0

Nije joj bilo lako.

foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Voditeljka Nataša Pavlović već godinama važi za jedno od omiljenih domaćih TV lica, a iako je godinama prisutna na malim ekranima o privatnom životu retko je govorila za javnost.

 

Domaćica emisije "Praktična žena" Nataša Pavlović u skladnom je braku sa producentom Predragom Pavlovićem, sa kojim ima dva sina. Starijeg naslednika Olega par je dobio 2011. godine, nakon tri godine braka, ni ne sluteći da im se želja da prošire porodicu neće ostvariti lako. Njihova borba za drugog sina trajala je čak pet godina, tokom kojih je voditeljka u nekoliko navrata prolazila kroz teške trenutke.

 

nataša i predrag
nataša i predragfoto: Dragan Kadić

Nataša Pavlović sadašnjeg supruga Predraga upoznala je dok je vodila šou program "Plesom do snova". Venčali su se 2008. godine, a tri godine kasnije postali su roditelji dečaka Olega, kome su ubrzo poželeli da podare brata ili sestru.

 

Međutim, Nataša dugo nije uspevala da zatrudni. Kada je krajem 2016. godine saznala da je ponovo u drugom stanju i da joj se ostvarila velika želja da dobije i drugo dete, o svom iskustvu progovorila je za medije, želeći da pomogne drugim ženama koje se bore sa istim problemom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nataša Pavlović (@prakticna.zena) on

Od kada je moj Oleg napunio godinu dana želela sam da dobije brata ili sestru. Punih pet godina nisam mogla da ostanem u drugom stanju i išla sam na preglede i kontrole, ali sve je bilo u redu. Razmišljala sam o raznim metodama, ali, eto, izgleda da prevelika želja kod žene može da dovede do kontraefekta. Pričam sada veoma otvoreno, jer smatram da moje iskustvo može da bude ohrabrenje mnogim ženama koje su u sličnoj situaciju u kojoj sam ja donedavno bila", ispričala je voditeljka tada. "Verovatno bi mi bilo mnogo teže da nemam dete, tako da razumem žene koje tako željno očekuju prvo, pa su još očajnije kad se ništa ne dešava. Ali onda iz svog tog stresa imaju još manje mogućnosti da se opuste i zatrudne. Ulete u vrzino kolo i ja ih potpuno razumem. To sve je jako teško za žene koje žele da postanu mame", rekla je Nataša, koja je prošlog leta na svet donela drugog sina Jana.

Pre nego što se udala za Predraga, šarmantna voditeljka četiri godine je bila u braku sa glumcem Markom Živićem, sa kojim je nakon razvoda ostala u dobrim odnosima.

 

 

makonda-tracker