iskreno

Slavica Ćukteraš: Moj muž nema predrasude, među nama nema nerazumevanja i ljubomore

0

Dok promoviše novu pesmu kojom se posle pet godina vratila pred publiku, poznata pevačica govori o braku s fudbalskim golmanom Vladom Avramovim i o čarima koje joj je donelo materinstvo kad je rodila ćerkicu Viktoriju

 

Slavica Ćukteraš
Slavica Ćukterašfoto: Andreja Damnjanović


Ima li među vama ljubomore?
 

- Veoma dobro smo se upoznali za ovih pet godina života van zemlje. Žao mi je što se kod nas niko nije pozabavio karijerom mog supruga, koja je i te kako bogata. Igrao je 15 godina u Italiji u najvećim klubovima, sa najvećim igračima, ima savršene rezultate iza sebe, prijatelji su mu zvučna i poznata imena u fudbalskom svetu. Kada bi sve to javnost znala, shvatili bi da se radi o čoveku koji nema predrasuda, koji iza sebe ima ogromno iskustvo, koji je svestran i kod kojeg nema mesta za nerazumevanje i ljubomoru. Kompromis, naravno, uvek mora da postoji.

 

Slavica Ćukteraš i Vlada Avramov
Slavica Ćukteraš i Vlada Avramovfoto: Privatna Arhiva


Priželjkujete li još dece?

Kada to budemo poželeli, odmah ćemo i ostvariti. Mladi smo."

Kako ste se odlučili na duplo venčanje?
 

- Imali smo intimnu svadbu u Novom Sadu pre dve godine. Na Maldive smo otišli na letovanje, ali suprug je napravio fantastično iznenađenje i priredio nam venčanje i tamo, na plaži. Svuda oko nas bili su more, pesak, sunce koje prži, hladan šampanjac, staza od cveća, a potom večera samo za nas na obali gde nema nikog, osim ponekog račića.

 

Svake srede uz Kurir
Svake srede uz Kurirfoto: glossy

 

 

makonda-tracker