blista od sreće

Dobila je ćerku i povukla se iz javnosti: Naša poznata pevačica danas slavi 33. rođendan i izgleda BOLJE NEGO IKAD! (FOTO)

0


Poznata pevačica Slavica Ćukteraš pre izvesnog vremena povukla se iz javnosti i živi mirnim, porodičnim životom

foto: Andrija Damjanović
foto: Andrija Damjanović

Nakon što se udala za svog dugogodišnjeg izabranika, fudbalera Vladimira Avramova, nekada jedna od najpopularnijih pevačica Zvezda Granda rešila je da se povuče sa scene i započne miran, porodični život.

 

Krajem 2016. godine na svet je donela svoje prvo dete, ćerkicu Viktoriju, koja je postala smisao njenog života, a pevačica, koja je aktivan korisnik društvenih mreža, ne propušta priliku da sa javnošću podeli fotografije iz svakodnevnog života, na kojima se vidi da blista od sreće i zadovoljstva.

 

A post shared by slavica cukteras (@cukterasslavica) on

Tako je bilo i danas, kada je rešila da sa fanovima podeli radost zbog proslave svog 33. rođendana, pa je objavila fotografije na kojima pokazuje da je presrećna, a mnogi su odmah primetili da izgleda bolje nego ikad!

 

 

A post shared by slavica cukteras (@cukterasslavica) on

 

Uprkos tome što se povukla iz javnog života, Slavica se i dalje trudi da u svakoj prilici izgleda perfektno, a da je nakon porođaja dovela liniju do savršenstva, svedoče fotografije koje objavljuje na društvenim mrežama.

 

 

 

makonda-tracker