Glossy INTERVJU

Aleksandra Gudelj progovorila o prinovi: Sada već možemo da planiramo pojačanje

1

Lepa voditeljka, koja se ponovo našla u ulozi loto devojke, priča o odnosu sa suprugom Veljkom i njihovoj želji da pored sinova Milijana i Damjana imaju još dece

 

foto: Privatna Arhiva


Glossy: Jeste li stroga majka?


- Nisam i ne mogu da budem, uvek pronalazim neka druga rešenja u vaspitavanju i ne koristim strogoću, u veoma retkim situacijama se uozbiljim. Imam mnogo strpljenja za njih, na svako njihovo pitanje imam odgovor. Sve im objasnim i mnogo im pričam o svemu. A to je bitno. I zato smo izgradili divan odnos.


Glossy: Postavljaju li vam sinovi pitanja na koja nemate odgovore?


- Oduševljavaju me svaki dan jer imaju nešto zabavno da nam saopšte ili imaju neko zanimljivo pitanje. I ti njihovi postupci koji nas nekad stvarno ostave bez teksta su genijalni. I onda dođe momenat kad budemo veoma ponosni na njih. Stariji Milijan nedavno mi je postavio pitanje na koje sam imala odgovor, ali sam smatrala da je još mali da ga čuje i fino sam se snašla. Rekla sam mu da će sam shvatiti zašto je to tako čim još malo poraste i upalilo je.

 

Glossy: Da li biste voleli da jednog dana dobijete i devojčicu?


- Zašto da ne, mami fali pojačanje. Sve su muški oko mene. Mi smo posle Milija planirali da napravimo lepu razliku i to smo uspeli. Damjan je došao na svet posle tri godine i dva meseca, tako da sad već možemo da planiramo i pojačanje.


Glossy: Verujete li u to da je u vašem životu sve stizalo u pravo vreme?


- Posao, udaja, pa majčinstvo. I sve kad je trebalo. Zaposlila sam se posle diplomiranja na fakultetu. Radila sam i bila ostvarena u tom pogledu. Onda smo se Veljko i ja zaljubili, venčali, stigla je jedna beba, pa druga i to nas čini srećnima.

 

Glossy: Kako izgleda jedan vaš običan dan?


- Moj svaki dan je drugačiji, uvek pun akcije. Moja energija mi ne da mnogo mira. Uglavnom, suprug i ja dan započinjemo kaficom, pričamo o obavezama koje imamo tog dana. Damjana pratim u vrtić, Milija u školu. Onda se opet svi okupljamo oko 15 časova kod kuće i pravimo plan šta ćemo da radimo i gde da idemo. Vikendom volimo zajedno da doručkujemo. Spremam svašta nešto: od popare, preko prženica do jaja na oko, po svačijem ukusu trpeza bude puna. I posle doručka idemo u skitnju, a onda spremamo ručkić, pečemo kolače, palačinke... I kao i svaka porodica, uživamo u malim stvarima.

 

foto: Glossy

 

makonda-tracker